| Necunoscutuuuu a întrebat:

Salutare. Am o intrebare, cam idioata poate. happy Sunt cu prietena mea de un an aproape si uneori, mai facem peeting. De sex nu se pune problema pentru. ca ea merge des la ginecolog si si-ar da seama ai ei ca nu mai e si i-ar face scandal, in fine, am inteles si oricum nu e o prioritate pentru. mine sa fac sex cu pustoaice (17 ani are). Revenind la peeting, binteinteles, ma excit foarte tare si am rugat-o sa ma ajuta sa ma "descarc", sa mi-o frece mai pe romaneste, dar ea zice ca nu vrea sa faca asa ceva ca e mica, e timp etc. Tin sa preiczez ca ne iubim mult amandoi. Dar ce sa cred, cum ar trebui sa iau asta? thinking Eu zic ca nu cer prea mult, voi ce credeti? Mersi anticipat pentru. raspunsuri.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ii ceri sa faca un lucru cu care nu se simte confortabil,de fapt,te si supara ca nu accepta,considerand ca nu-i ceri prea mult.
Si trebuie sa punem putin lucrurile in ordine,pentru ca tu gandesti ca un barbat si ea ca un copil,inca.
Nu e de vina diferenta de varsta,patru ani este nimic,e de vina modul in care priveste sexul fiecare dintre voi.
Tu ai experienta si consideri ca,daca te abtii si nu-i ceri sa faceti sex,esti in regula.
Dar uiti ca pentru ea,sexul este o mare necunoscuta si orice om se teme de necunoscut.
Trebuie sa fii constient ca pana si nuditatea o poate face sa se inchida in ea,darmite cerinta ta!
Daca a fost crescuta si in strictete,fii sigur ca mai degraba ar accepta sa faceti sex,decat asta!
Pentru o fata virgina,un penis e un fel de sperietoare,instinctiv il ocoleste.
Isi simte puse in primejdie virginitatea,principiile,moralitatea si demnitatea personala.
Nu mai insista,fiecare insistenta a ta o raneste.
Gaseste alt mod sa iti satisfaci nevoile sexuale,care sa n-o implice prea mult,care sa n-o scoata din zona ei de confort si care sa nu-i provoace nesiguranta si teama.
Inainteaza incet si fara sa te grabesti sau inceteaza pur si simplu.
Doar dragostea ei pentru tine cred ca o face sa nu te refuze categoric si foarte direct,nu vrea sa te supere,dar in nici un caz nu vrea sa-ti satisfaca cererea,asa ca n-o obliga!
Intelege-o, esti mai matur.
Si n-o judeca, adu-ti aminte de tine, atunci, prima oara....nu erai cam pierdut,cam lipsit de siguranta de azi?
Ei, o fata este mult mai sensibila in cazurile astea.
Intelege-o, fara sa gandesti nimic rau, intentiile ei nu sunt de blamat, dimpotriva.
happy

| Necunoscutuuuu explică (pentru greece12):

Ai/aveti mare dreptate. Mi-ati deschis mult ochii cu acest raspuns, Multumesc frumos.

| greece12 a răspuns (pentru Necunoscutuuuu):

Am inteles ca ai inteles.
Si nici nu stii cat de mult ma bucur!
happy

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu vrea sa nu mai insisti deocamdata, nu e pregatita inca

suntserios
| suntserios a răspuns:

Niciodata noi barbatii nu credem ce cerem prea mult chiar daca nu oferim nimic. Daca a zis ca nu vrea inseamna ca ceri prea mult, eu zic ce e destul de clar.

| Fatamuntilor a răspuns:

E clar ca nu e pregatita! Nu tot timpul varsta e un criteriu pentru asa ceva!
Nu o mai presa, mai astepta cateva luni!

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Mai insista. 17 ani e varsta ok sa iti incepi viata sexuala. 1 an e perioada suficenta, cred ca ai asteptat destul

| MiruD a răspuns:

Nu o presa. Risti sa o pierzi!winking