Ii ceri sa faca un lucru cu care nu se simte confortabil,de fapt,te si supara ca nu accepta,considerand ca nu-i ceri prea mult.
Si trebuie sa punem putin lucrurile in ordine,pentru ca tu gandesti ca un barbat si ea ca un copil,inca.
Nu e de vina diferenta de varsta,patru ani este nimic,e de vina modul in care priveste sexul fiecare dintre voi.
Tu ai experienta si consideri ca,daca te abtii si nu-i ceri sa faceti sex,esti in regula.
Dar uiti ca pentru ea,sexul este o mare necunoscuta si orice om se teme de necunoscut.
Trebuie sa fii constient ca pana si nuditatea o poate face sa se inchida in ea,darmite cerinta ta!
Daca a fost crescuta si in strictete,fii sigur ca mai degraba ar accepta sa faceti sex,decat asta!
Pentru o fata virgina,un penis e un fel de sperietoare,instinctiv il ocoleste.
Isi simte puse in primejdie virginitatea,principiile,moralitatea si demnitatea personala.
Nu mai insista,fiecare insistenta a ta o raneste.
Gaseste alt mod sa iti satisfaci nevoile sexuale,care sa n-o implice prea mult,care sa n-o scoata din zona ei de confort si care sa nu-i provoace nesiguranta si teama.
Inainteaza incet si fara sa te grabesti sau inceteaza pur si simplu.
Doar dragostea ei pentru tine cred ca o face sa nu te refuze categoric si foarte direct,nu vrea sa te supere,dar in nici un caz nu vrea sa-ti satisfaca cererea,asa ca n-o obliga!
Intelege-o, esti mai matur.
Si n-o judeca, adu-ti aminte de tine, atunci, prima oara....nu erai cam pierdut,cam lipsit de siguranta de azi?
Ei, o fata este mult mai sensibila in cazurile astea.
Intelege-o, fara sa gandesti nimic rau, intentiile ei nu sunt de blamat, dimpotriva.
Mai insista. 17 ani e varsta ok sa iti incepi viata sexuala. 1 an e perioada suficenta, cred ca ai asteptat destul
E clar ca nu e pregatita! Nu tot timpul varsta e un criteriu pentru asa ceva!
Nu o mai presa, mai astepta cateva luni!
Niciodata noi barbatii nu credem ce cerem prea mult chiar daca nu oferim nimic. Daca a zis ca nu vrea inseamna ca ceri prea mult, eu zic ce e destul de clar.
Ai/aveti mare dreptate. Mi-ati deschis mult ochii cu acest raspuns, Multumesc frumos.
Am inteles ca ai inteles.
Si nici nu stii cat de mult ma bucur!
beausingurlamasamea întreabă: