Tare faza, tocmai de ziua indragostitilor ai dezvirginat-o.mai trebuie insistat o sa intre in normal
Desigur ca este posibil. De altfel, depinde de elasticitatea himenului si de cat de bine s-a facut preludiul, ca vaginul fetei sa fie relaxat si umezit.
Este clar ca iubita ta nu se poata relaxa cum ar trebui, probabil ac-i o problema mentala care o streseaza...
Faceti sex fara prezrevativ? Este minora? Ii este teama sa nu ramana gravida?
Este foarte normal, durerea poate sa persiste inca mult timp de acum incolo, nu toate femeile sunt la fel.
E necesar sa-i asiguri confortul fizic, emotional si psihic, sa fie complet relaxata si sa ajunga ea sa-ti ceara sa faceti sex.Pana atunci,ai rabdare,nu e nevoie de graba si nu tu esti cel care hotaraste cam cat e nevoie de preludiu, ci organismul ei.
Asadar, rabdare. Daca o vei avea, s-ar putea sa te surprinda rezultatul, in cel mai placut mod cu putinta.
Da, durerea poate sa existe atata timp cat tu lucrezi dur in timpul actului sexual.
Degeaba ai „efectuat" un preludiu de 30 de minute( te-ai uitat si la ceas) daca ea nu s-a excitat. Se pare ca esti cam incepator.
Era doar aproximativ le iei prea motamo, de excitat s-a excitat, nu de asta gemea și era toată flașcă
Nu este minora, facem cu prezervativ. Cred ca a fost relaxata ca eram doar noi doi singuri, vaginul a fost umezit. Am un penis cam gros și ea are o constituie mai slăbuță.
In cazul asta, pune mana si fa-i un preludiu foarte buna, ca-i evident ca nu se umezeste suficient, ori tu esti prea grabit si nu ai rabdare.
Apropo, nici penisul tau si nici constitutia ta nu au relevanta in durerile ei vaginale, dar rabdarea cu care o pregatesti inainte de sex, are. De altfel in asta consta o partida de sex reusita, in cat de bine stie un baiat sa faca un preludiu fetei, ca sa ii produca placere.
Flașcă sau fleașcă? Cred ca ceva nu i-a placut, totusi. Ca nu vad sa ai tu falusul asa de mare ca sa aiba dureri daca era fleasca. Se mai intampla asta daca i se apropie ciclul.