Nu e ok, dar nici grav nu este, fete sunt pentru toata lumea, nu conteaza cum arati, trebuie doar sa iesi din casa
Nu te grabi. O sa apara si fata potrivita. Ce daca ei se mandresc cu iubitele lor tu poti fi mandru de tine. Nu neaparat esti "macho" daca ai o iubita.
Uneori te poti simti nasol pentru ca nu ai si tu pe cineva care sa te asculte si sa te sfatuiasca la fel ca un partener.
Dar oricum nu ai nici o problema si nu exagerezi cu nimic.
Funda?
Partea cu iesitul e problema, majoritatea timpului mi-l ocupa cantatul, am o gramada de evenimente si repet non-stop :-W
Stii,nu e cea mai fericita faza a vietii tale,dar nu te stradui sa-ti impui sa te simti frustrat!
E normal sa-ti doresti sa mergi si tu de mana cu o fata,mai ales ca iti vezi amicii in jur,mereu insotiti,mereu ocupati,dar ai rabdare,asta e cuvantul de ordine,rabdarea!
Stiu ca te intrebi ce-o fi in neregula cu tine,iar lipsa raspunsului te nelinisteste,dar nu te-ai gandit poate niciodata ca ai putea fi extrem de selectiv.
Decat sa incerci disperat sa intri intr-o relatie,silit si fortat,cred ca preferi sa te bucuri de libertatea pe care inca o ai si-ti permite sa te perfectionezi, sa mergi la sala, sa ai grija de aspectul tau exterior, de igiena personala si sa ai un comportament civilizat, fara bravade in public, observand degajat "lumea" din jur!
Daca aveai 37 de ani,ti-as fi dat mai multe sfaturi,dar pana si acestea,putine,sunt cam inutile,sunt doar mici puncte de referinta,sa corectezi daca crezi ca ai ce!
Personal,cred ca doar nerabdarea din tine vorbeste si simtul tau critic,ai pretentii si,probabil,stii ce vrei,asa ca fata care ti s-ar potrivi o sa fie cam greu de gasit.
Adica,refuzi sa stai cu oricare fata libera,doar de dragul de a avea o relatie.
Si asta e bine,esti selectiv,esti la varsta la care iti poti permite sa fii selectiv, asa ca nu mai fi nelinistit.
Baietii singuri, baietii buni, sunt un produs rar in zilele noastre.
Ai rabdare doar si intr-o buna zi vei intalni si tu fata perfecta pentru tine!
Pana atunci, valorifica inteligent tineretea si libertatea de care dispui acum!
Si ai rabdare!
Mai bine bagi mare acum cu repetitiile si studiezi ca sa ajungi smecher si peste cativa ani vei vedea ca o sa ai numai super fete, nu ai 40 ani si stai cu frica de faptul ca o sa mori neinsurat, unei fete trebuie sa ii acorzi timp iar tu momentan nu ai
Nu are nimic, mai bine iesi cu fetele de cat cu baietii, dupa o sa te caute ei daca te vad prin oras
Stai linistit (nu e nimic de speriat). poate esti mai pretentios. incearca sa cunosti mai multe fete si vei gasi una potrivita. nu uita sa fii carismatic si respectuos pentru a gasi o fata "buna "(din toate punctele de vedere)
Buna!
Daca e nasol sau nu, asta tu decizi. Banuiesc ca simti nevoia sa ai pe cineva alaturi, sa ai o relatie dar nu e tarziu. Nu e ca si cum ai avea 30 de ani si n ai fi avut decat acea relatie. Cu timpul, o sa cunosti persoane cu diverse ocazii si mai devreme sau mai tarziu va aparea si fata alaturi de care iti vei dori o relatie.
Este un pic naspa, incearca sa iesi cu prietenii si sa cunosti cat mai multa lume.Prietenele lor trebuie sa cunoasca alte fete si poate...cine stie?
O alta idee: nu te baga intr-o relatie cu o fata daca nu esti sigur ca vrei sa fii cu ea. Spun din propria experienta deoarece am tot lungit-o fara nici un rost doar de dragul de a avea prietena si nu a iesit deloc bine, acum suntem ca si doi straini.
Daca nu reusesti treaba cu fetele, bucura-te macar de libertatea de a fi singur!
Bafta la fete!