Cum stai cu igiena personala (dus, spalat dintii)?
Dar cu moda, hainele, te imbraci adecvat sau nu-ti pasa? cat de des iti speli hainele si faci dus?
Intamplarea face sa fii avut la servici un coleg cuminte, asa ca tine, care terminase facultatea dar nu-si gasea o prietene de nici un fel, toate il paraseau dupa 2-3 intalniri. ideea este ca baiatul nostru nu simtea ca-i miroase gurita si pana la urma ne-am luat inima in dinti si i-am spus noi. Baiul este ca nu avea carii in gura, totul venea din stomac, dar saracul nu-si simtea propriul miros.
O alta posibilitate este sa te imbraci dupa moda de acum 20 de ani, de cand era tatal tau flacau. incaerca sa te imbraci cum se imbraca coelgii tai de facultate, cat mai modern, cat mai sic, asa atragi fetele. tunsoarea sa fie una in ton cu moda, nu ras in cap ca nu se mai poarta, se poarta parul mare in varful capului si tuns foarte scurt pe laterale.
In primul rand prima impresia este 95% aspectul fizic, cand o fata te vede inconstient,involuntar e atrasa de tine sau nu, nu ne atrage comportamentul cuiva si aspectul fizic,tu posibil ca nu esti un baiat dragut si ai un aspect fizic nasol de asta te resping fetele plus ca ai un carcater moale,fetele sunt atrase de baieti populari,tupisti,barbati sa spun asa, nu crezi ca fetele ar cauta? atunci badboys de ce au asa multe iubite? baieti cuminti pierd mereu pentru ca se milogesc de ele si sunt obsedati sexuali,poseivi,gelosi,plictisitori si isi ascund masculinitatea,esti barbat fi barbat nu nega ca esti barbat,traim intr-o lume plina de metrosexuali care fug de masculinitate,femeile sunt atrase de massculinitate iar badboys astia se remarca prin ceea ce se numeste masculinitate,du-te la o sala de sport baga culturism, cumparati haine frumoase, si vorbeste tot mai mult, si eu eram timid dar mau schimbat alti ca trebuie de asta avem gura sa vorbim fara tupeu nu poti exista, fetele cauta siguranta nu un pamplau, papa lapte, nu crede in arta seductiei ca sunt prosti
Ele vor sa le arati dotarea care o ascunzi in pantaloni. Sa stii ca e adevarat cu predestinarea, am cautat de mi-a crapat penisul si n-am gasit dar imi permit sa mai dau o fuga pe la curve la ocazie si ma simt bine asa. Nu e una e alta asa ca daca esti trist apeleaza la sex pe bani, scapi de o grija si te bucuri pe o parte. Si cand crezi ca ai gasit partenera vietii tale nu o sa tina mult, cativa ani sau luni si dupa aia zice ca nu mai simte nimic pentru tine. (eu le ceream nr de telefon si radeau, faceam baie cand ajungeam la firma si lasam camionu oprit gura nu miroseam ca aveam listerine la mine, arat calumea dar tot nu mergea) dale in *** fi direct si fwtele
Cu igiena stau bine, nu sunt certat cu apa si sapunul, si la aspectul de imbracaminte nu ma imbrac nici cum se imbraca taicamiu cand era de varsta mea dar nici nu sunt dupa ultima moda, la frizura tot timpul ma tund scurt, cam un centimetru jumatate e parul meu, imi place sa ma tund scurt
Nu esti blestemat, stai linistit.
Exista cateva posibilitati pentru ca nu reusesti sa iti gasesti o prietena.
Una dintre ele ar fi ca te uiti la fete mult mai dragute decat tine. Daca ai asteptari prea mari, atunci nu vei ajunge prea fericit.
A doua posibilitate este ca. poate esti prea plictisitor. La un moment dat am iesit cu un tip de cateva ori. Iar tipul era frumusel, era destept, arata bine, avea o situatie financiara buna, prin urmare, nu avea nicio problema..cu exceptia faptului ca...era plictisitor. Si nu in sensul ca vorba numai despre el sau ca vorbea numai el sau ca nu aborda subiecte interesante. Insa ii lipsea simtului umorului cu desavarsire. Radea la glumele mele, dar eu faceam toate glumele.
Iar a treia posibilitate ar putea fi faptul ca esti foarte insistent sau faptul ca esti mereu disponibil. Fetele daca vad ca te au la degetul mic de cand iti spun buna te vor lua de fraier.
Faptul ca te indragostesti foarte repede si iti trece foarte repede arata ca esti superficial si nu pui multa baza pe sentimente. Asta alunga fetele, ele simt ca tu nu esti de fapt serios si ca faci apsiuni fulgeratoare in care esti disperat sa le seduci, dar care iti trec repede ca si cum nu au fost. Nu este posibil sa ai sentimente pentru mai mult de 1-2 fete in intervalul de doar 6 ani, restul sunt fie minciuni, fie bataie de joc. Practic tie ti-a placut fiecare fata disponibila intalnita. Nici o fata nu vrea un astfel de baiat. fetelor le plac baietii care aleg cu atentie, care isi aleg fete compatibile (e total imposibil ca in 6 ani sa intalnesti 10 fete compatibile, mai degraba cred ca nu te gandesti deloc la compatibilitate), care au sentimente stabile si care nu sunt disperati.
Eu zic sa tragi o gura de aer si sa iei o pauza de la curtat fete. data viitoare cand simti ca iti place o fata, gandeste-te daca sunteti compatibili (ca varsta, interese, fire, studii, pasiuni, etc) Alege cu mult mult discernamant, fii de 10 ori mai atent decat ai fost in trecut. Asa vei gasi o fata potrivita tie, care va fi simti ca esti serios si ca te-ai gandit inainte de a o curta. Tu esti un baiat bun, dar superficialitatea de tip: te-am vazut, mi-ai placut, nu face casa buna cu relatiile.
Asculta-l pe tipul asta, e cea mai buna descriere a situatie tale :
https://www.youtube.com/watch?v=Z8pxA9Npwts