| Iulissa a întrebat:

Am o prietena care tot insista pe messenger sa ma dezbrac si sa ii arat chesti dar eu nu vreau si tot ii spun ca nu vreau si sa ma lase in pace... Dar ea continua Si nu stiu ce sa mai fac va rog frumos ajutati-ma!sad

PS:"Prietena mea" e LESBY

Răspuns Câştigător
| NuCa20 a răspuns:

Dai ignore daca te deranjeaza asa mult. Si daca iti este o prietena mai apropiata, explica-i ca tu nu ai asemenea inclinatii si sa inceteze

14 răspunsuri:
| nelaa a răspuns:

Pay vb cu parinti ei sau si daca nici aia nu functioneaza day ignor! rolling on the floor

| missoriginal a răspuns:

Pur si simplu nu o baga in seama.Cand se baga in vorba cu tine tu pur si simplu inchide`i casuta si gata. Daca insista las`o sa vorbeasca singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe messenger nu poti arata nimic, poate pe webcam.

| costellodonatz a răspuns:

Da-i ingnore, in cocarul meu... dhhhăăă...

| PicassO24 a răspuns:

Pai incearca sa ii spui ca tu nu ai intentii bisexuale.PStongueoate la o petrecere se duce sa se machezehappy nu te duce cu ea!rolling on the floor

| HuBaBuBaa a răspuns:

Da`i ignor. Nu o mai baga in seama. Spune-i ca nu esti si uh lesbie. Sh un ultim lucru : Miie sincera sa fiu`. mi-ar fi rusine sa fiu lesBie laughing

| Crisu a răspuns:

Ignor-o! O sa inteleaga in cele din urma. ^_^

| PuFaRiNaDoLshe a răspuns:

Zi ca nu esti lesby si ca ii vei da ignore daca te mai streseaza atat. Dar mai intai explica-i ca tu nu vrei sa ii arati chestii.

| marshmallow100 a răspuns:

Poti oricand sa-i dai ignore. Sau daca nu vrei sa ii dai atunci spune-i o data mai urat sa te lase in pace ca te enerveaza si fa-o sa inteleaga.hee hee

| RetardedRacoons a răspuns (pentru HuBaBuBaa):

Dar faptul ca scrii ca ultima centurista nu te face sa rosesti catusi de putin?

| Rockart a răspuns:

Dă-i ignor. Mare chestie...

| RyGoLeTa a răspuns (pentru PicassO24):

Foarte amuzant rolling on the floor

| PiTiq a răspuns:

Stii ce e mai amuzant ca ar putea fii un baiat cu id de fatarolling on the floor)

| valentino52 a răspuns:

Daca e lesbi e acelasi lucru ca si cum ti-ar cere asta un baiat. Te-ai dezbraca la webcam daca un baiat ti-ar cere asta?