| bibi5961 a întrebat:

Salutare, am o problema, cand folosesc prezervativ pierd din erectie in cateva minute si de multe ori ma si jeneaza prezervativul, am incercat si de la durex si mai scumpe si mai ieftine, si non latex etc, la fel. Ce sa fie oare? Si ce rezolvare ar fi? Multumesc

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-s prezervativele de vina ci mintea ta.
Cand vei intelege foarte bine ca sunt vitale pentru protectia ta totala si a femeii, vei accepta prezervativul si nu vei mai pierd erectia. Este o chesti de timp pana iti intra totul in cap!

| ValiSenzual a răspuns:

Prosopul ramane khaing, ca mine khaing vale

| bibi5961 explică (pentru Violleta2022):

Am incercat sa nu ma gandesc la prezervativ, insa tot asa mi se intampla. SI nu odata s-a intamplat, cam in 80% din cazuri. De obicei facem fara si nu am nici-o problema, insa uneori suntem nevoiti sa folosim prezervativ.

| Violleta2022 a răspuns (pentru bibi5961):

Cand vei inceta sa mai faci o obsesie din prezenta lui ca ceva rau, si-l vei accepta ca pe ceva indispensaibil si vital, nu vei mai avea probleme de erectie.
Incercati sa faceti intotdeauna cu prezervativ si vei evdea ca te vei obisnuii si nu va fi rau deloc.

| anaXana a răspuns:

Incearca extra thin, posibil sa te ajute

| Eibogu a răspuns:

Este chestie de timp deja)

| corbulalbrosu a răspuns:

Problema ta este de natura psihic-mintala si din acest motiv este necesar sa folositi o alta metoda de contraceptie cum ar fi : ori pastila anticonceptionala AC sau inelul intravaginal NuvaRing metode care sunt incomparabil mai sigure si eficienta lor este maxima comparativ cu cea oferita de arhaicul prezervativ.
Multa sanatate!

| corbulalbrosu a răspuns:

Acum 12 ore | bibi5961 explică (pentru Jassmina):
Am incercat sa nu ma gandesc la prezervativ, insa tot asa mi se intampla. SI nu odata s-a intamplat, cam in 80% din cazuri. De obicei facem fara si nu am nici-o problema, insa uneori suntem nevoiti sa folosim prezervativ.
Fiindca din explicatia ta reiese ca formati/sunteti un cuplu care va cunosteti foarte bine, reiese ca voi puteti intretine toata viata sex neprotejat. Insa trebuie sa aveti in vedere ca actele sexuale intretinute in acest mod, devin foarte sigure si garantate in cazul in care partenera/iubita/sotia isi face cate un test de fertilitate si ovulatie in zilele care sunt situate inainte de a incepe perioada fertila a ciclului menstrual. Testul efectuat va determina cu o precizie de peste 97-98% care este prima zi a perioadei fertile reale. De asemenea este indicat si recomandat ca o metoda de protectie adecvata, sigura si garantata sa fie folosita numai/doar in cazul in care sunt intretinute acte sexuale in timpul celor 5-6 zile ale PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual.

| Cksihja a răspuns:

Ai căutat un prezervativ pentru penisul tău dacă nu se potrivește poți pierde din erecție. Vezi să se potrivească și să nu te strângă prea tare, măsoară-ți penisul cu o sfoară ca să știi lungimea și grosimea și să știi ce prezervativ ți se potrivește.