| AnoniM3l3Dasvtaq a întrebat:

Salutare,am o problema destul de delicata spun eu.Am avut o relatie de aproape 1 an si ceva,si cu prietena mea de cate ori o faceam,mai existau situatii cand nu mai puteam face nimic din cauza erectiei mele care nu mai functiona cand voiam sa penetrez,problema este ca,atunci cand o sarutam,mangaiam,cand ne jucam,erectia mea era exact cum trebuia sa fie, adica tare.Si acum am alta prietena, si odata si odata va trebuii sa facem si sex si imi este frica sa nu patesc la fel si cu ea.Credeti-ma,m-am simtit ingrozitor cand mi s-a intamplat cu prietena mea veche, care ma intelegea.

7 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Aia e. Se întâmplă o dată, de două ori, de nouă ori, până la urmă va funcţiona.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Teama nu e buna.
Ar fi bine sa iei in considerare sa ii spui, cumva voalat, si nu pra devreme, ca ai avut o anume problema.
Daca e isteata, va intelege, si la momentul potrivit va incerca sa te inteleaga si sa te ajute.
Success si gandeste Pozitiv!
Sper ca nu fumezi, si daca da, lasa-te, ca e cel mai mai mare dusman - si cancerigen! - al erectiei!
Sport, aer curat, fructe si legume din belsug!
Un pahar de vin rosu cu 20 de minute inainte te poate ajuta!
La fel, si sa o stimulezi oral te poate face beton rapid!
Dar ar fi bine sa o intrebi daca e de acord, ca sa nu strici totul! Si daca da, cand te simti beton, poti incerca penetrarea! Nu neglija preludiul, si sa o saruti si mangai tot timpul!
Success!

| alina2k18 a răspuns:

Pe romaneste : iti murea la intrarewinking
Pai daca practici labicawinking las-o mai moale si stai fara, minim 3 zile inainte de sexwinking

| AnoniM3l3Dasvtaq explică (pentru PsihoSex):

Crezi ca ceva pastile m-ar putea ajuta?

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru alina2k18):

De unde ai mai scos-o? E o prostie ce spui.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru AnoniM3l3Dasvtaq):

Daca incepi de acum cu pastilele, cand o sa fii de 50-60 de ani ce o sa faci?
Totul este in psihicul tau: ti-e frica de esec si atunci... vine esecul. Gandeste-te cat de placut este sexul si ca si tu il poti face cu brio, asa cum o fac si ceilalti.
Cat priveste fumatul... sunt reticent.

| Jonas94 a răspuns:

Te stresezi prea tare, și de aia cade erecția. De la stres, uiți să te concentrezi pe tine, și pe plăcerea ta, ca să simți.
În primul rând practică exercițiile Kegel. Practic sunt mușchii care controlează sfincterul, aceia pe care îi strângi ca să nu urinezi. Tot ce trebuie să faci, e să strângi, din ei, ca și cum ai încerca să-ți oprești urinarea, timp de un minut, apoi eliberezi.
Când faci asta, mărești debitul de sânge către penis, iar când o să controlezi asta și în timpul actului sexual, când vei strânge, erecția îți revine chiar și în 30 de secunde.
Dacă ești stresat, bea un pahar de vin roșu, înainte de partidă, ca să-ți mărească tensiunea arterială și să te relaxeze.
Se întâmplă oricui chestia asta, important e să nu te sperii big grin.
Baftă!