| JannaFriske a întrebat:

am o problema.Sint divortata si am un copil de 2 ani.Mi-am gasit acum o luna si jumate o persoana de o virsta cu mine, si imi place mult de el dar el imi spune mereu ca sa nu ne grabim, ca lui ii place de mine dar sa nu ne grabim..Am facut dragoste cu el dupa 3 saptamini ca tot el imi spunea ca e devreme sa facem pasul acesta.Eu il vreau mereu cind il cuprind si il sarut ma inmoi pe loc si-l doresc.dar el nu stiu ce are..sta linga mine si nu ma vrea..sau se abtine sau nu-i plac eu ca fata..sau nu inteleg de ce..parca vad ca-i place de mine si e sincer..nu-i rau ca om dar iata asa..eu tot timpul fug dupa el,eu cu initiativa, eu il kem sa vina la mine tot timpul, eu il sun prima, eu ii scriu prima..si el ma suna si imi scrie dar eu cu initiativa mereu..nu-mi ajunge atentie din partea lui si i-am spus despre asta, el a spus ca sa am rabdare ca o sa fie tot cu timpul si dragoste o sa facem si atentie o sa-mi ofere dar ii trebuie timp ca sa se obisnuiasca cu relatia noastra, ca chipurile demult n-o avut fete si trebuie sa se obisnuiasca. uite asa am inceput sa comunic cu alti barbati pe internet ca ma enervam mereu ca trebuia sa-l aspept si ma respingea cind era vorba de facut dragoste si ma gindeam ca nu-i plac.Intr-o zi a citit mesajele de pe internet cu care ma scriam cu alti barbati si s-a suparat foc..eu i-am cerut iertare ma puneam si in genunchi deam si i-am spus ca doar am comunicat nimic mai mult si ca tin nespus de mult la dinsul si nu-mi trebuie nimeni in afara de el.Ce sa fac oameni buni? nu mai inteleg nimic, ii place de mine sau cum?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ii place de tine.Dar tu stii totul despre el? Daca este insurat? Sau asteapta sa mai creasca copilul tau? Prea usor i-ai cazut la pat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Corect,asta am vrut sa zic si eu.Ii place de ea dar...atata.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Naiva fata.Imi pare rau pentru ea.

| RAY a răspuns:

Daca tu ai vb cu alti imi imaginez cam de cata seriozitate dai dovada prost baiatul ca te iubeste

| neutrino a răspuns:

In mai, bebele tau avea 6 luni...

| Alcyon a răspuns (pentru neutrino):

I-o fi rotunjit varsta happy

| buzeduulci a răspuns (pentru neutrino):

E din mai 2012 intrebarea aia

| Alcyon a răspuns:

Eu una cred ca nu e prea interesat de tine. Nu prea se omoara nimeni sa creasca copii facuti cu altii. Asta-i adevarul, ce sa ne ascundem dupa deget. Barbatii vor sa fie ei pe post de copii. Abia de-si accepta odraslele propriii, ce sa mai vorbim de ale altora. Eu zic sa te concentrezi asupra cresterii si educarii pruncului, ca-i inca micut si are nevoie de toata atentia ta, si sa-l dai nabii pe tipul ala. Ce-ti trebuie sa te tii dupa un handralau, pe care-l doare in papuc de tine? Mai bine-ti iei un vibrator si-ai rezolvat problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam dur a scris Alcyon despre barbati Eu sunt unul ce a luat in casatorie o femeie cu copil.Dar m-am dedicat trup si suflet acelei femei si inca ma dedic.Ca raspuns la intrebarea ta cred ca tipul nu il prea intereseaza persoana ta. Daca locuiti impreuna si nu are initiativa,sa feceti dragoste sau sa-ti dea un telefon in tompul zilei, sa vada ce mai faci tu si copilasul, cred ca te tine numai sa-i faci mancare si sa-i speli, nimic altceva
Si daca s-a suparat asa de tare pentru ca avazut ca ai convorbit cu alti barbati, eu zic ca el abia asteapta sa-i dai un motiv ca sa se distanteze de tine chipurile.Eu zic sa cauti alta persoana,chiar pe net, asa cum am facut eu sau sotia mea, dar, inainte discuta pe net sau real cu acea persoana prin ce ai trecut.Ce ai de zis, niste conditii adica.II spui si sa-ti spuna ce cauti de fapt a elsau ce cauta el la tine.Barbati sunt deestui, si n chiar toti barbatii sunt asa cum i-a descris Alcyon.

| Alcyon a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am zis ca-s toti asa happy Mai sunt si exceptii, din fericire. Desi... stii cum se spune: barbatii buni sunt in general luati. Am fost cam dura in exprimare, fiindca dna in cauza imi pare cam prea disperata sa aiba un barbat langa ea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alcyon):

Asa mi -s-a parut si mie,ca du tot pretul ca acel barbat sa fie al ei. Spune ca o cuprinde un sentiment placut cand e cu el, dar sa deschida ochii, ca acel barbat poate are alt tel. Deci, daca el s-a prins ca ei ii place la nebunie de el si e fara suflet, o chinuie mai mult.