anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, am o relatie cu o fata de 2 luni de zile, totul era asa perfect ne intelegeam de minune si chiar simteam ca tine la mine. Eu o iubesc enorm de tare si in ultima saptamana am aflat ca a contactat-o fostul, acesta fiind primul ei iubit si datorita acestui fapt ea este foarte bulversata si imi tot spune care nevoie de timp pentru ea, si abia am mai vazut-o in ultimele zile, stiu sigur ca nu s-a vazut cu el, doar a vorbit putin si el stie de mine. Ideea este ca eu ii pot lasa timp dar acesta nu actioneaza deloc in favoarea mea pentru ca asa o sa ma lase si uita de mine si probabil ala va incerca sa o fraiereasca sa se impace cu ea... aici e marea problema, tipul este un nemernic, si nu o merita dar a fost prima ei iubire si de asta ea inca mai are sentimente pentru el. Ma vad azi cu ea ca sa discutam pentru prima data dupa ce am aflat toate astea si chiar nu vreau sa o pierd asa, mi-a zis ca inca tine la mine si inca suntem impreuna dar... vreau sa stiu ce sa ii spun azi, am nevoie de o parere de la voi va rog frumos si nu vreau sa renunt la ea si nici ea.
Stiu ca inca tine la mine si tot imi spune ca are nevoie de timp dar dupa cum am spus acesta nu o sa fie in favoarea mea deloc, cred ca o sa o pierd ( ma scuzati daca m-am exprimat sau am scris gresit dar sunt ametit tare. )

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Te cred ca vorbesti serios. Daca ea nu deschide ochii nu prea ai ce-i face. Cea mai buna metoda este sa ai incredere in ea ca se descurca.

Daca o fi sa ramana cu ex-ul nu e sfarsitul lumii pentru tine.

6 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

Acum daca o pierzi nu esti nici primul nici ultimul caruia i se intampla asta. Daca te incalzeste cu ceva.

Lasa-i timpul de care are nevoie sa se lamureasca. In felul asta ii arati ca o respecti. Ea incearca sa treaca peste fosta relatie. O ajuti avand rabdare, nu facand push. Arata-i ca o intelegi si va veni ea singura la tine. Asa ii arati ca si tu esti matur.

Da, faptul ca e inca cu tine e un semn bun. Inseamna ca a gasit la tine ce nu a gasit la celalalt.

| Valerica00 a răspuns (pentru seth2016):

Apreciez raspunsul dar fostul ei o joaca pe degete si sunt sigur ca vorbeste cu ea si o amageste tot mai tare pe zi ce trece, asta e problema ca daca ii las timpul asta o sa se indeparteze de mine si tipul ala o sa o... fraiereasca

| seth2016 a răspuns (pentru Valerica00):

Cred ca numai tu vezi asta laughing. Sunt sigur ca ea vede lucrurile altfel. Ai grija sa nu transformi lupta ta cu ala in lupta ta cu ea.

Daca e asa cum spui tu crezi ca vrei o fata care poate fi jucata pe degete de orice tip?

Nu, nu numai eu cred asta, si toate prietenele ei, tipul e la Facultate si vine in oras si o contacteaza probabil asa putin vacanta asta de vara caci are chef de o fata aici in oras sa isi bata joc de ea, niciodata nu i.a facut complimente. ea e oarba si nu realizeaza ca ma pierde desi eu o iubesc enorm fata de ala. O joaca in degete caci e prima ei iubire si e mai mare ca ea cu 4 ani oricum tipul o sa plece la facultate din nou si o sa se desparta de ea si o sa se intoarca la mine mai mult ca sigur asa spune si prietena ei cea mai buna dar nu imi place sa fiu bataia ei de joc. nu stiu ce sa zic... daca nu ii revin toata mintile in cap, o sa ma piarda caci toata dragostea incet cu incet simt ca se transforma in ură

| seth2016 a răspuns (pentru Valerica00):

Daca toata lumea o preseaza o posibil sa intre in defensiva si sa nu asculte de nimeni.

Ai perfecta dreptate chiar asa e, dar cum ii deschidem ochii ai vreo idee? Crede.ma, vorbesc pe cat se poate de serios, nu e bine sa aiba o relatie cu el... si avem atatea argumente de ce si o sa o si paraseasca curand daca s.ar impaca cu el.