In primul rand tu ai un coleg cel putin politicos, fata de care trebuie sa te porti ca atare. Daca nu putem fi mai buni fata de colegii pe care ii avem, si nu numai, politiosi putem fi. Daca apar si sentimente, nu-i nimic rau, dar nu mai esti o pustoaica care nu stie ce sa faca in asemenea cazuri. Acum, viata de student stii cum este si numai tu stii ce doresti si ce pretentii ai de la o astfel de relatie. Pentru inceput raspunde-i salutului sau cu acelasi zambet pe care el ti-l ofera, fii mai darnica in conversatiile cu el si asteapta rezultatul. Bafta!
Trec uni prin viata pana la facultate si tot nu stiu ce sa faca in situații de genu.
Pai ar trebui sa privesti un lucru:el se comporta frumos cu tine desi se comporta urat cu alte fete.Nu iti da de gandit? Poate te place, incearca si vorbeste cu el, comunica mai des.Cu timpul il vei cunoaste cu adevarat, si cine stie... poate va veti intelege bine.Nu judeca o carte dupa coperti, poate ca este asa din motive personale, daca ai incerca sa il cunosti poate vei afla de ce este asa.Si poate se va schimba daca ii vei acorda o sansa ceva
Cand intri si vezi acest mesaj da add la elenna. mirella01 sa putem vorbi.Eu sunt membru junior si nu iti pot trimite mesaj privat .
E adresa ta de mess? Eu nu prea utilizeze massenger-ul.