Bună!
Sunt doua lucruri total diferite intre a pune suflet și a fi disperat. Din punctul meu de vedere:
Disperat- te ții mereu după ea, îi trimiți mesaje în continuu fără ca ea sa răspundă. Nu o lași sa respire, răspunzi în locul ei sau te bagi în discuții care nu te privesc în legătură cu ea.
A pune suflet- ai purta de grija. A fi îngrijorat pentru starea ei, a vorbii cu ea mult și despre ea. Ai trimite mesaje doar pentru a vedea Cum mai este.
Sper ca te-am ajutat.
Depinde in cat timp ai reusit sa pui suflet, cat suflet ai pus si modul in care te manifesti.
Pai de la iubire la ura este doar un pas, cat si de la a pune suflet intr-o relatie pana la a dispera, problema este ca ai investit atat de mult incat esti atat de diperat sa nu pierzi tot incat iti perzi controlul
Obsedat inseamna sa fii insistent, sa te gandesti numai la acel om (dunga Ioane), sa il sufoci cu prezenta/mesajele/telefoanele...sa pui suflet in schimb...e diferit...chiar daca mi se pare ca suna a indiferenta si lipsa de implicare...se spune ca atunci cand iubesti pe cineva il lasi sa plece daca asta isi doreste...cel mai bine e sa incerci sa sprijini un om atunci cand tii la el, sa-l faci sa creada ca iti pasa si ca e important, odata cu asta, in timp gestul va deveni reciproc
Deci cand iubesti o persoana ii daruiesti ceva, ii trimiti mesaje, etc... Dsiperat e cu totul altceva! Cand esti disperat dupa ea nu o lasi deloc in pace stai numai cu ea ii zici ca nu dormi fara ea nu mananci. etc
Salut...Daca si ea tine la tine, arata-i putina indiferenta si ai sa vezi(daca tine la tine)ca in cele din urma isi va da seama cum te-ai simtit tu cand ai fost in situatia ei... disperat este atunci cand iubesti pe cineva iar ea nu vrea sa aiba nici-o legatura cu tine.