| fany332 a întrebat:

Salutare
Am si eu o intrebare... oare exista vreo diferenta intre a pune suflet si a fi disperat pentru o persoana, adica tu daca stii ca pui suflet trebuie sa fi disperat? ca un obsedat esti vazut? cum poti dovedi ca nu esti?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AdyAdeluş a răspuns:

Bună!
Sunt doua lucruri total diferite intre a pune suflet și a fi disperat. Din punctul meu de vedere:
Disperat- te ții mereu după ea, îi trimiți mesaje în continuu fără ca ea sa răspundă. Nu o lași sa respire, răspunzi în locul ei sau te bagi în discuții care nu te privesc în legătură cu ea.
A pune suflet- ai purta de grija. A fi îngrijorat pentru starea ei, a vorbii cu ea mult și despre ea. Ai trimite mesaje doar pentru a vedea Cum mai este.
Sper ca te-am ajutat.

9 răspunsuri:
| Corobana_Stefanel_1990 a răspuns:

Deci cand iubesti o persoana ii daruiesti ceva, ii trimiti mesaje, etc... Dsiperat e cu totul altceva! Cand esti disperat dupa ea nu o lasi deloc in pace stai numai cu ea ii zici ca nu dormi fara ea nu mananci. etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai de ce sa dovedesti. Daca esti disperat poti sufoca persoana iubita cu atentiile (dar unora le si place) insa nu ar trebui sa te intereseze ce cred ceilalti.

| neutrino a răspuns:

Depinde in cat timp ai reusit sa pui suflet, cat suflet ai pus si modul in care te manifesti.

| Gyxy191 a răspuns:

Salut...Daca si ea tine la tine, arata-i putina indiferenta si ai sa vezi(daca tine la tine)ca in cele din urma isi va da seama cum te-ai simtit tu cand ai fost in situatia ei... disperat este atunci cand iubesti pe cineva iar ea nu vrea sa aiba nici-o legatura cu tine.

| fany332 explică (pentru neutrino):

De exemplu iti face mare placere sa vorbesti des cu ea big grin atata tot

| CataC a răspuns (pentru fany332):

Daca placerea nu e reciproca o stresezi si pari disperat. Punct.

| sweetangels a răspuns:

Obsedat inseamna sa fii insistent, sa te gandesti numai la acel om (dunga Ioane), sa il sufoci cu prezenta/mesajele/telefoanele...sa pui suflet in schimb...e diferit...chiar daca mi se pare ca suna a indiferenta si lipsa de implicare...se spune ca atunci cand iubesti pe cineva il lasi sa plece daca asta isi doreste...cel mai bine e sa incerci sa sprijini un om atunci cand tii la el, sa-l faci sa creada ca iti pasa si ca e important, odata cu asta, in timp gestul va deveni reciproc

| vocea a răspuns:

Pai de la iubire la ura este doar un pas, cat si de la a pune suflet intr-o relatie pana la a dispera, problema este ca ai investit atat de mult incat esti atat de diperat sa nu pierzi tot incat iti perzi controlul

| fany332 explică:

Multumesc tuturor de raspunsuri happy