Asta ti se pare o problema? Si ti se pare ca tot ce faci tu cu prietenii tai sa apara pe TPU?
Nu am nici o parere, toti avem cate un prieten de genul asta mai ingrijorat, mai atasat. ce mi se pare mie urat e ca tu il lasi sa creada ca iti e prieten cand de fapt esti deranjat de el. ar fi bine sa ii spui asta, e nasol sa afli ca o persoana pe care o credeai prietena de fapt nu te place sau nu vrea sa iti fie, nu crezi?
Pai il banuiesc ca ar fi gay, din aceasta cauza il consider asa, intelegi? pui mei e dubios
Il banuiesc ca ar fi gay, din aceasta cauza nu-l consider amic, pui mei nu vreau sa am legatura cu gay, iac :-&
Si ce daca e gay, nu conteaza motivul pentru care nu il placi. tot cred ca ar trebui sa ii spui si sa pui o limita intre voi, poate sa iti fie amic dar nu un bun prieten daca tu nu il placi. trebuie sa stie, nu-l lasa sa creada ca sunteti prieteni la catarama si sa se amageasca aiurea.
Omu vrea să fie un prieten bun. Când o să mai crești și îi respingi pe toți să-ți aduci aminte de el.
Da e aiurea rau, e prima data cand patesc asa ceva cu un prieten ) )
Poate e gay?! Ca sa scapi de el de la telefon e foarte simplu, ii spui ca ai o problema cu telefonul si ca nu-ti apar toate apelurile si mesajele. Ai vrea sa iti rezolvi problema, dar n-ai bani de un telefon nou.
Da ca nu iti place de el pentru ce il lasi sa creada ca iti e prieten? macar spune-i, eu imi mentin parerea,