| Sonny_5515 a întrebat:

Salutare.Am si eu o problema mai delicata.Sunt cu prietenul meu de 2 luni si inca nu am facut sex, am facut doar petting deoarece vreau sa capat mai multa incredere in el sa imi arate k ma vrea pentru mai mult timp nu pentru cateva ore.Ciclul menstrual trebuie sa imi vina pe 24-25 si pe 23 l-am chemat la o partida de petting si i-am si promis, deoarece parintii mei vor fi plecati din localitate si am uitat sa-i zic k urmeaza sa fiu pe stop...acum daca ii voi zice ca nu se mai poate o sa zica k nu vreau si poate o sa ne certam.Credeti k de prea multa excitare poate sa imi vina ciclul?

Va rog sa imi raspundeti serios!

Răspuns Câştigător
| xALeXdXx a răspuns:

"Jocul de-a excitatia" - aceasta ar putea fi definitia cea mai buna a petting-ului. Atingeri tandre, priviri patimase, alinturi pline de erotism, saruturi suave, dezmierdari fierbinti - activitati sexuale care exclud contactul organelor sexuale, dar care va pot aduce orgasmele mult dorite.

Petting-ul este un joc al mainilor cu trupul partenerului, este sex fara penetrare, dar al naibii de placut! La fel credeau si adolescentii din America anilor '50, care, din lipsa de mijloace de contraceptie, se stimulau prin mangaieri si saruturi pana cand atingeau orgasmul.

Cui nu ii plac atingerile tandre?

De cele mai multe ori, mangaierile sunt mult mai excitante decat o partida propriu-zisa de sex. Este o placere pe care nu ti-o poti refuza niciodata, nu-i asa?

Stiai ca petting-ul se aplica si in terapia de cuplu? Este folosit atunci cand partenerilor le este interzis actul sexual, avand voie doar sa se atinga, sa se redescopere unul pe celalalt, sa devina dezinhibati, sa isi cunoasca trupurile, sa devina mai liberi in atingeri, sa isi descopere preferintele erotice, sa scape de rutina. Prin aceste mangaieri, ei invata cum sa fie mai tandri unul cu celalalt...

Cunoscut este si faptul ca femeile cu experienta in petting ajung mai des si mai usor la orgasm decat cele care nu au cunoscut acest joc sexual.

Mana ta pe hainele lui...

Poti incepe sa ii mangai fata iubitului, parul, sa il dezmierzi cu sarut frantuzesc, sa ii atingi "stangaci" zone erogene etc. Este mai incitant atunci cand totul se intampla cand inca mai aveti hainele pe voi... Este o practica foarte binevenita daca va doriti sa scapati de momentele de banalitate din relatie.

Petting-ul poate avea rolul de a va completa actul sexual propriu zis, mai ales daca partenerul tau ajunge la orgasm mai repede decat tine sau tu ai orgasm clitoridian puternic. Dati frau liber imaginatiei! Un mic "sfat": un masaj fin pentru iubitul tau il poate face sa geama de placere.

Treceti mai departe...

... la heavy petting, punctul in care nu mai exista restrictii de niciun fel. Iubitul tau are voie sa treaca de talia ta in jos cu sarutarile, dezmierdandu-ti clitorisul, iar tu ii poti mangaia penisul. Nu uita! La petting, orice este permis, mai putin penetrarea vaginului cu penisul - aceasta este limita catre o partida propriu-zisa de sex. Aceasta practica sexuala va invata pe amandoi cum sa va topiti de placere fara "sex adevarat". Ghidati-va unul celuilalt mainile si sarutarile pentru a atinge placerea suprema!

Experimentati mangaieri noi, dar nu uitati nici de cele pe care le stiti deja: poate cateva fructe reci mancate de pe trupul iubitului tau sau poate niste frisca linsa de pe sanii tai va pot aduce la extraz... Lasati frau liber fanteziei! Bucurati-va si savurati fiecare moment!

Sarcina sau BTS prin petting?

Exista sanse de imbolnavire cu boli cu transmitere sexuala, insa riscul infectarii cu SIDA, herpes vaginal sau sifilis este redus. Ce sa mai vorbim despre sarcina rezultata prin petting? Nu exista asa ceva. In cazul heavy petting-ului, cand sunt implicate in jocul erotic si organele genitale, daca in momentul ejacularii sperma ajunge in vagin, exista o posibilitate de a ramane insarcinata. Daca vreti sa eliminati orice dubiu, puteti face petting "cu caciulita", adica folosind prezervativul.
Acesta este pattingul

13 răspunsuri:
| xALeXdXx a răspuns:

Spune-i ca iti pare rau dar nu se mai poate datorita faptului ca esti pe stop, nu se rezuma totul doar la sex daca te iubeste cu adevarat va intelege si va acepta sa amanati daca nu acea persoana nu te merita happy

| alexandru11 a răspuns:

Cum adica petting?

| ioana12345 a răspuns:

Deja 2 luni fara sex? cum rezisti?

| scarletjo a răspuns:

Poti pur si simplu sa ii spui ca trebuie sa iti vina ciclul.Trebuie sa inteleaga.Cel mai bine discuta cu el, si vedeti pe moment ce faceti.

| Sonny_5515 explică:

Ioana pana nu imi dovedeste ca ma iubeste cu adevarat si k este un baiat de treaba nu primeste nimic in afara de niste atingeri pasionaletongue

| Sonny_5515 explică:

Am 18 ani in aprilie fac 19 si toti baietii q care am stat dupa 2 saptamani deva voiau sa facem sex.ei cred ca toate fetele sunt curve.sunt si virgina si nu imi este rusine sa o spun.dar actualul meu prieten nu primeste nimic pana nu demostreaza ca ma iubeste si k este baiat serioshappy

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Deeeeeci!
Nu ma descurc eu cine stie ce in relatii dar stiu sigur ca daca te iubeste va intelege... De ce sa risti acum? Asteapta sa. iti treaca menstruatia laughing Nu imi place sa vb de chestii de-astea dar te ajut :p Mai degraba incerc sa te ajut!
Deci cu alte cuvinte astepti pana iti trece. problema big grin
Daca te-am ajutat imi dai o fundita? puppy dog eyes

| Allexandraaa a răspuns (pentru ioana12345):

E virgina. oare cum rezista?!
Doamne oh go on

| Biancutzaaa13 a răspuns:

Vezi tu nu te grabi...vei avea timp suficient de asa ceva.si probabil ca iti va fi si rusine fata de parintii tai cand i vei vedea daca o sa faci asa ceva, ai tot timpul din lume.nu te grabiwinking

| Sonny_5515 explică (pentru Allexandraaa):

Decat traseista de la 14 ani...mai bine virgina la 18winking

| Allexandraaa a răspuns (pentru Sonny_5515):

Am zis eu ca n-ai facut bine? Ce te turezi asa laughing))?

| GandesteLogic2011 a răspuns:

In definitia iubire este inclus si sexul, care este la fel de important ca si respectul, sinceritatea sau iertarea, Spune-mi. Cu ce esti tu diferita de restul fetelor care nu sunt virgine? DAR care au avut curajul sa vorbeasca cu Parinti lor despre primul act sexual. iti spun cu ce. Ele sunt curajoase. tu nu! tu alegi sa spui strainilor care nu le pasa de tine, dar o ti ascunsa de cei ce te-au crescut si iubesc, Ce le-ai spus ca faci cat ei sunt plecati? presupun ca o minciuna! Tot ce spui sau faci altora, iti spui sau iti faci tie.

| doc69 a răspuns:

Cel mai serios raspuns.peeting este ok preludiu prelungit.sunt si alte jocuri dar vorbim de incredere niciodata nu o sa stea un om langa tine mai mult decat simte si asta nu o sa o stii niciodata.la fel de bine te poti schimba tu.fa ce simti, nu traiesti nici in trecut nici in viitor.