Daca ti-a spus ca nu mai simte nimic pentru tine, inseamna ca nu te mai iubeste. Asa ca las-o sa-si gaseasca pe altul, la fel si tu gaseste-ti o prietena care sa te iubeasca.
Poti purta o discutie deschisa cu ea in care sa-i spui ce simti sau o poti uita si incerci sa vezi pe altcineva ai sa vezi ca o aa treaca cu timpul succes
Parerea mea e sa mai astepti... ofera-i putin timp sa se gandeasca daca e mai bine sau nu fara tine. Cu timpul o sa se intoarca daca te iubeste.
In nici un caz, esti barbat iar noi barbati NU TREBUIE SA NE UMILIM IN FATA MUIERII asa ca fa bine si las-o in pace si cautati alta mai buna
Sunt doar 2 zile de cand mi-a zis ca nu mai simte nimic pentru mine, si in urma cu 2 luni si ceva a mai dat o sansa relatie noastre, tot in urma unei discutii mai aprinse, si acum ca so saturat, si nu de mult pana sa imi zica ca vrea sa ne despartim ca nu mai simte nimic, vorbeam, te iubesc zicea.ce crezi?
E greu omule, stiu ca sunt barbat, de obicei sunt tare rau in chestiile astea, dar mi-a cam pus capac fatuca asta...ma rog
Nu o sa se mai intoarca niciodata orice ai face, daca nu te mai place...e prea tarziu ^^
George0197 întreabă: