Ba n-ai dovezi concrete, dar este o posibilitate, cati ani ai, locuiti la distanta? oefra mai multe detalii ca sa stim ce motiv sa iti dam
Ar trebui sa stii ca relatiile la distanta nu prea merg asa bine. Orice e posibil,daca a-ti intretinut relati sexuale,poate i-a venit chefu si nu a avut cu cine face si s-a gandit ea la altul.Da ea sta singura? poate era fratesu sau sorasa care sufla sau eu mai stiu ce, Da oricum cand ai sa te vezi cu ea o sa iti dai seama daca e ceva schimbat in comportamentul ei si atuncia poti sa iti pui un semn de intrebare pana atuncia nu mai fi asa suspicios, e normal da lasa de la tine. daca e sa te insele, te inseala si cu tine de mana, cum a zis cineva odata.
Te inşală aia e clar
Trebuie sa fii cu ea sa vada căti pasa si alte porcari si nu va mai umbla cu alti
Este posibil daca zici ca se auzea destul de tare. Imi e mila de tine. Nu cred ca meriţi lucrul ăsta. Eu zic, sa o testezi. Va vedeţi si ii pui multe intrebari, daca se enervează si iti spune sa termini, e clar că are pe altcineva iar daca iti va răspunde pe rand la fiecare cu o explicaţie concretă, nu te înşeală. Sunt multe posibilităţi pentru sunetul ala. Dar nu stiu clar ce sa zic, nu ai dovezi si probabil nu ai cum sa faci rost de ele. Fa-ti un cont fals pe un site de socializare si scrie-i vezi cum vorbeşte cu un anonim, chestia asta merge mereu. Sau roaga un prieten pe care ea nu il stie sa ii scrie.
Frate nu toti reactionam la fel cand suntem interogati, asta iese din discutie.O sa isi dea el seama daca e ceva ciudat in comportamentul ei.Si ce daca te lasa? Mai bine, nu te merita.Gasesti una care te merita si te respecta.Dar mai asteapta, daca e cum zici tu ca te inseala o sa te lase si nu pierzi nica! Ce preferi o viata langa o... sau o viata langa cineva care te respecta si iti este fidela?
Faza e ca mai si vorbeste de mutat in acelasi oras cu ea, apoi la cateva zile aud respiratia altei persoane in microfonul ei. Dragostea orbeste, cum se spune, dar surd nu sunt. Nu stiu daca e vorba de culcat cu altul pentru ca mai era o colega de-a ei in camera, i-am auzit vocea pe funal, dar cealalta persoana era in pat cu ea, respiratia fiind foarte puternica.
O fi bisexuala,si era prietena ei lana ea,glumesc, stiu ca nu e cazul, dar posibilitati sunt N si N nu ai de unde sa stii, trebuia pe moment sa iti pice fisa si sa ii spui sa mute camera sa vezi cine e prin preajma.Dar ti-am zis stai linistit si nu te mai macina, o sa iti dai seama daca e sa te insele+ ca cu ce te ajuta daca afli ca a fost cineva cu ea si te insela? atata timp cat esti la distanta si te vezi cu ea la 2 sapt, astepta pana atuncia si vei vedea.Ai putea sa ii faci o surpriza si sa te duci mai devreme la ea fara sa stie si sa vezi cum reactioneaza, poate o prinzi si cu ala daca tot ai banuiala asa mare, dar sper sa nu fie.Revin-o cu un raspuns Atuncia.
Nu cred ca te înșeala din ce ai zis tu. Telefoanele mai scot zgomote dubioase dacă nu sunt bune. Nu cred ca vorbea cu tine și iubitul ii respira în telefon putea sa stea la distanta de 1 metru. Nu este logic. Problema este ca ești tu prea gelos și îți faci scenarii prea multe. Asta e părerea mea poate ma înșel.
Daca era sa fie cu cineva, nu te mai suna la distanta de 1minut ca sa auzi tu respiratia aluia, sau mai exista varianta sa fii fost cu cineva si sa iti fii facut intentionat pentru ca nu ii pasa de tine. tu o cunosti mai bine si stii care este adevarul.
si ca sa iti raspund la intrebare, as fi crezut ca e cu cineva si as fi sunat-o pe video sa ma conving
Eu sincer nu ii recomand ceea ce ai zis tu cu intrebarile pentru ca eu, desi tin foarte mult la o fata si nu ii ascund absolut nimic, o rog sa termine cu intrebarile daca sunt multe si stupide. Chestia asta cu calmul difera de la o persoana la alta. De exemplu, eu sunt o fire mai iracibila, deci nu recomand ceea ce ai zis tu.
Stai linistit, sunt 90 % sanse sa nu te insele. Ia-o logic. Cine ar fi atat de prost sa sufle in difuzor (fie si alta persoana ) in timp ce vorbeste cineva la telefon? Parerea mea e ca nimeni nu ar face asta, asa ca poti sta linistit.
Pai poate ca acea persoana sufla intentionat sa bage cearta intre noi, nu? Adica ar avea avantaje din asta.