| Necunoscutul96 a întrebat:

Salutare baieti.
Am si eu o problema destul de grava zic eu.
Acum vreo 2 saptamani m-a sunat o "prietena" sa ne vedem, ulterior am ajuns in pat, iar tipa a fost destul de grăbită și nu era lubrifiata suficient. Am simtit o durere, dar nimic grav (pe moment) apoi am văzut sânge intr-o cantitate semnificativa și m-am panicat. Deși am avut multe contacte ața preputului nu s-a rupt pana in momentul acela, macar de se rupea de tot...
Am stat cuminte 3 zile si durerea a dispărut, apoi m-am văzut cu cineva..la fel am simtit un disconfort si eram mai mult atent daca se repeta istoria cu sangele. Deci va dati seama ca numai de sex nu imi ardea dar na..joci pana la capat laughing. Dupa seara aia se pare ca e mai rau undeva sub ața aceea a aparut o rana destul de micuta, ca un punctulet zici ca este o gaura insa ustura foarte rau.
S-a mai confruntat cineva cu asta? Am sa ma duc cat mai repede la un control cum dispare nebunia cu Corona.
Sper ca nu am suparat pe nimeni si aștept sfaturile voastre

Răspuns Câştigător
| Madaq a răspuns:

Prietenului meu i s-a intamplat. A stat mai mult timp "linistit", pana nu il mai ustura. I-a ramas un mic semn, insa acum nu il nai deranjeaza.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar fi indicat sa te prezinti la Urologie, in vederea unei consultatii binevenite in situatia descrisa. Multa sanatate!

| BogdanNebunu a răspuns:

Nu te duce la doctor ca se uita la puta

| cristimihailov a răspuns:

Ai incercat un prezervativ?

| Necunoscutul96 explică (pentru cristimihailov):

Sincer nu.O sa l las in pace o perioada nu il mai chinui daca in cateva zile nu trece dau fuga la doctor

| darrio2007 a răspuns:

Eu cred ca tu erai grabit. Ai dat in ea precum ghiolbanu, fara un preludiu. Stii ce e ăla?