| alexpitrock a întrebat:

Salutare baieti si fete,
daca puteti sa va uitati la intrebarile mele anterioare, sunt strans legate de intrebarea urmatoare si v-ar ajuta sa-mi dati un raspuns mai bun, acum e ora 12:30, nu am somn si mi-a venit ideea asta nebuneasca...

Pe scurt, pentru cei care nu au timp, m-am intalnit cu o fata, m-am indragostit de ea, dar s-a nimerit ca in aceeasi perioada sa intre si fostul in actiune, asa ca doua zile mai tarziu s-a intors la el, dar din ce am mai vorbit cu ea e cam in dubii, si ar vrea sa ia relatia mai usor de data asta,

Stiu ca sunt un egoist nesimtit pentru ca vreau sa despart un cuplu, dar nu ma pot gandi la altceva fara sa fie si ea in mintea mea, m-a adus in al noualea cer si acum parca sunt legat de pamant, intrebarea mea :

Credeti ca o scrisoare de dragoste ar ajuta in cazul meu?
stiu ca e asa de secolul trecut cu toata tehnologia asta pe care o avem astazi dar nu m-ar deranja sa incerc.dau funda celui mai bun raspuns, multumesc!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Of,mai Alex!
Tu te-ai indragostit prin autosugestie.
De fapt,ai realizat lucrul asta cand ai si vazut-o,timp de trei ani nu ai simtit nici nevoia s-o vezi,nici sa te intalnesti cu ea,nimic si deodata,dupa ce o vezi,simti ca esti indragostit lulea!
Da,ai vazut-o si ti-a placut foarte mult.
Ati dansat sub clar de luna,ai sarutat-o,ai fost fericit,ai visat,te-ai simtit in al noualea cer!
Dar ea?
Ce se intampla cu ea,te-ai intrebat?
E obiectul interesului tau arzator,ea ar trebui sa te preocupe, pe ea s-o studiezi, nu ce vrea inima ta, inima ta vrea totul, fara sa mai fie nevoie sa-i mai dai deocamdata nici o atentie!
Tu nu ai facut decat sa ii arati cat de minunata poate fi dragostea intre doi oameni...si i-ai deschis noi perspective pentru fosta ei relatie.
Nu stiu daca in seara cu luna plina de vineri ea era cu tine sau,desi in bratele tale,in mintea ei era cu celalalt.
Nu vreau s-o invinuiesc cu ceva,dar puterea de disimulare a femeii este foarte mare si a femeii indragostite,enorma!
I-ai redat increderea in ea,i-ai redat speranta in dragoste si,de ce nu,in dragostea ei pierduta!
Ca sa se impace imediat cu fostul,inseamna ca dorea lucrul asta, inseamna ca astepta ca el s-o vrea inapoi, tu ai fost o pauza fericita, revigoranta, care i-a dat puterea sa reziste departe de el...
E indragostita de el asa cum tu esti indragostit de ea...asa incepe lantul slabiciunilor!
Poti considera tot ce ti-am scris o mare eroare, o greseala idioata si poti spera in continuare, nu vei face decat sa prelungesti chinul tau.
M-a durut si m-a sensibilizat mentiunea ta ca i-ai simtit parfumul pe holurile facultatii...esti indragostit tare,tare...
Incearca sa iti revii,dragul meu.
Daca ai stii cu cat regret scriu asta ti-ar fi mai usor!
Dar trebuie sa o faci,acum cat este totul abia la inceput,nu lasa timpul sa curga,te va durea tot mai mult,vei deveni incapabil sa-ti mai directionezi singur viata!
Priveste-o ca pe-o boala prin care treci si incearca sa te faci bine.
Nu te incapatana sa o urmaresti,sa o asediezi,pentru ca cu cat ea va refuza tot mai des,cu atat te va durea tot mai mult!
Iubirea nu e incapatanare,cand iubesti il vrei fericit pe celalat,poti iubi un om atat de mult incat sa-l lasi liber,daca asta il face fericit!
Poti intelege?
Nu-ti fa rau singur,te rog!
Acum,daca vrei sa-i trimiti o scrisoare,n-ar fi chiar asa de rau,dar ce ar mai putea face o scrisoare?
Ea accepta inca multe din partea ta,de dragul celor trei ani in care v-ati conversat si,mai ales,de dragul noptii sub clar de luna,dar daca simte ca relatia ei actuala poate fi pusa in pericol,ti-o va taia scurt.
Si n-ar trebui sa ajungeti aici.
Incearca sa devii realist, nebunesc indemn, dar bun.
Si invata sa-ti aperi inima proprie, sa o protejezi, una singura ai...happy

8 răspunsuri:
| goodshoot a răspuns:

Depine de ea ce mentalitate are.Si mai eles de cum va intelegeti. Daca e romantica si scrii scrisoarea o parfumezi si pui cateva petale de trandafir langa

| celeron23loveanime a răspuns:

Hmm, destul de draguta idea cu scrisoarea,bravo, sunt multe fete care considera asta un lucru dragut, chiar daca e ''de secolul trecut''.
In primul rand nu te gandi ca esti egoist, ai anumite sentimente si nu poti trece cu vederea, acum depinde si de fata.
Cred ca mai intai ar trebui sa stii exact care e relatia lor actuala, daca mai poti face ceva, iti dau un exemplu big grinaca tu o placi pe fata asta si maine vine la tine o alta fata si iti zice ca te place, nu ai refuzao? sau marog, fiecare cu perspectiva lui.¬_¬
Adica daca ea chiar il iubeste pe fostul, nu e prea favorabil.
Imi pare rau ca iti zic, dar, sper sa nu fie genul ala de fata care s-a cuplat cu tine doar ca sa il uite pe fostul, sunt si fete din astea si nu pot sa zic nimic concred ca nu stiu situatia exact.

| alexpitrock explică (pentru celeron23loveanime):

Multumesc, chiar apreciez, o sa ma gandesc foarte bine inainte sa fac pasul asta, si care s-ar putea sa fie ultimul, vezi povestea mea in intrebari anterioare tongue, da, sunt constient ca sunt o gramada de fete dragute cu care as putea sa ma inteleg si sa fiu impreuna dar in momentul asta pot sa fie si 100 de fete care sa ma vrea, si daca le-as saruta pe toate pe rand tot la ea m-as gandi, si nu vreau sa fiu persoana asta, sa-mi tradez sentimentele si sa fac alte fete sa sufere, nu vreau sa renunt la fata asta asa usor pana nu stiu ca am dat tot ce am putut!

| alexpitrock explică (pentru goodshoot):

Pai eu cred ca ne-am inteles foarte bine pana acum, dar imi dau seama ca e destul de complicat sa intru in competitie cu fostul care poate a fost si poate inca e inima ei, dar nu a raspuns chiar negativ la sarutul meu, nu m-a impins deci ceva tot trebuie sa fi facut bine in seara aia ma gandesc.

| celeron23loveanime a răspuns (pentru alexpitrock):

Mad, am citit din urma,e devarat, e destul de complicata situatia, cesa zic, pai tu esti un baiat bun.
Ati vorbit pe internet v-ati vazut si atunci cand si-a deschis inma in fata ta te-ai indradostit, dar v-ati si sarutat, ceva nu se leaga, ea a vrut sa isi descarce sentimentele dar daca v-ati sarutat, hmm, nu stiu, sat
1 Ti-a marturisit despre fosta relatie
2Va-ti sarutat( daca nu te-a refuzat inseamna ca e constienta de sentimentele tale)
3 Sa intors la fostul
Nu e bine, e posibil ca ia sa se fi doar descarcat, si daca a avut ocazia s-a intors la fostul.
Cred ca mai bine o iei mai usor, nu fi foarte insistent.Cred ca e genul de fata care nu e constienta cat de mult inseamna un sarut.
Tu ai fost doar ghinionist ca est o persoana buna.
e destul de ''periculos'' cand o fata si un baiat discuta se sentimente, se deschid unul altui, tu de exemplu te-ai indragostit.
Incep sa inteleg situatia ma avut o astfel de experienta chiar si mai rau, putin.
Cel mai bun prieten al meu mi-a marturisit ca ii place de cea mai buna prietena a mea, si mie in acel moment imi placea de el dar nu i-am spun nimic atunci. Si a sfarsit prin ai cupla eu. Mie imi pasa de el si stiam oarecum ca ei ii placea de altcineva. Dar am incercat sa rezolv situoatia pe ambele parti. Sa rezolvat pana la urma. tongue eu nu ia-m spus niciodata ca il plac si ca prietena mea a fost pe moment de acord sa fie cu el din mile x( (ma enerva foarte mult cand zicea asta ).
Pai cam atat ..Noapte buna ^_^

| alexpitrock explică (pentru greece12):

Buna,
as vrea sa incep prin a-ti spune mii de multumiri, raspunsul tau a fost poate cel lamuritor, si simt ca trebuie sa mai completez putin, eu timp de 3 ani am simtit nevoia si m-am gandit mereu la ea dar nu am curaj suficient sa o si invit in oras vreoodata, asta am regretat mereu pentru ca ne intelegeam de minune online si eram curios cum ar fi in viata reala, abia de curand am prins ceva curaj asa ca am profitat de moment, iar seara de vineri pentru mine a fost tot ce as fi putut spera si poate putin mai mult si va ocupa mereu un loc in mintea mea si inima mea. Desi sunt inca destul de dezamagit in prezent, nu regret nimic din ce am facut saptamana trecuta.

Sunt de acord cu tot ce ai scris in continuare, si daca altcineva in afara de mine o poate face fericita atunci si eu ar trebui sa fiu fericit pentru ea si sa merg mai departe, incapatanarea mea nu va duce nicaieri, ci o va indeparta si mai mult de mine, si imi va prelungi si mai mult chinul, cred ca tocmai am realizat ca am facut tot ce mi-a stat in putinta., acum viata mrs trebuie sa-si reia cursul firesc, poate imi voi acorda o sansa cu o altcineva. Multumesc din nou! Funda este pe drept a ta!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru alexpitrock):

Ma multumeste infinit mai mult faptul ca ai inteles si ca am putut sa te ajut.happy
Mergi inainte intotdeauna fara sa regreti ceea ce ai facut vreodata, e un principiu nemaipomenit, unul din micile secrete ale unei vieti bune si pline!

| Cleopa a răspuns:

Esti indragostit lulea, ai avut dreptate! imi pare rau pentru tine ca suferi. daca chiar o iubesti, asteapt-o! candva se va certa iar cu prietenul si atunci vei aparea tu sa ii alini suferinta! nu te da batut, speranta moare ultima! scrie-i scrisoarea si vezi totusi cum reactioneaza, dar ai grija sa nu o superi, sau sa o faci sa creada ca esti prea "cu scai"... mult noroc!