Faorte fain,numai ca eu nu m as incumeta sa fac asa ceva!
Cred ca sigurv as face infarct!
Eu as vrea sa contuc un TIR,dar singura,adica fara ajutor,pentru ca, am mai condus, dar cu soferul si nu e acelasi lucru!
Nuami bine!
Pai mie imi plac chiestiile extreme, adica fac ski sarituri,. :X
Am facut in tot felul de locuri si vreau sa spun ca e cea mai tare senzatie,sa vezi cum e pe o catedra din o sala de curs,Asta a fost pana acum ceea ce am vrut, am reusit si acum vreau mai mult, dupa ce o fac pe bloc o sa caut ceva mai calumea.sexul in casa, pe pat nu are nici un rost, unde e aventura? Senzatia aia de frica sa nu fi prins
Inseamna ca te axezi mult pe chestii de genul,no,fiecare avem cate o pasarica!
Asta asa e,acolo e aventura,sa nu fii prins,dar si daca Doamne fereste tii se intampla,uffff, nasol!
Am auzit cazuri cand au fost prinsi si dupa numai la spital i au putut sa in desperecheze, asa ca iti asumi riscuri mari!
Cel mai tare lucru pe care as vrea sa-l fac este sa pilotez un f-16 aa si sa trag cu o bazooka sa-mi sara matele din mine sa ma fac kamikaze sa inghit o bomba si la ora de biologie sa explodeze doar ca eu sa nu am nimic sper ca tzia placut
Hmm cel mai traznit lucru, pai as putea spune ca m-as face un paint body, as iesi undeva pe plaja si as face fotografii cule cu doritorii )
Maxim96 întreabă: