Sună bine, daca esti sincer cu tot ceea ce ai spus, îți urez succes, deși nu stiu dacă vei găsi aici perechea, asta nu prea e site de matrimoniale.
Tu o gasesti pe ea, cazuri rare sa te gaseasca ea pe tine. Si motivatiile nu te ajuta! FEMEILE SUMT PERSOANE EMOTIONALE, NU RATIONALE!
Problema e că și eu sunt mai emoțional?, eu sincer cred că mă potrivesc doar cu una a dracu'. Zic bine?
Te-ai exprimat de parca am avea decât inima, creier deloc.
Daca-mi permiti, eu ti-as sugera sa-ti dai barba jos, ca esti prea micut de inaltime si arati ca un pitic cu barba, ceea ce nu da bine la fizicul tau, mai ales cand vrei sa cuceresti o fata.
Nu port barba, mă rad cu mașina săptămânal, doar am precizat că totuși am și barbă și nu par copil la meclă?
Barbiereste-te zilnic, ca sa pari ingrijit, ca asa este normal, mai ales daca vrei sa agati o fata, care se uita si la aspectul exterior, cat de curat imbracat, pieptanat si barbierit esti.
Nu ami ai 15 ansiori sa spui ca ai doar tuleie, deci poti sa te barbieresti zilnic, ca sa arati ca un barbat prezentabil.
Cine ți-a spus dumitale că dacă port barba e neîngrijită? Bai femeie vii cu niste inepții de te doare mintea. Am zis că sunt timid nu și că sunt prost.
Mai baiete, vrei a iei sfatul de la o femeiebine, daca nu vrei stai asa singur si ocolit de fete, fiindca barba nerasa denota un barbat neingrijit, mai ales cand esti micut de statura si iti sare in ochi taman ce nu ar trebui, de aceea te si ocolesc fetele.
Daca vrei sa agati pe cineva, incearca sa te prezinti cat poti tu de bine, daca nu, mai stai inca 30 de ani virgin, nu pentru ca ai fi timid ci pentru ca esti snob, daca nici sa primesti un sfat de la o femeie nu esti capabil.
Femeie,ce nu înțelegi tu e că femeile chiar se uită după mine, am inteligenta necesară sa citesc acest lucru, doar că ele mergând după premisa că bărbatul trebuie sa abordeze tot timpul, ele nu mă abordează, is that simple. Problema e la mine că sunt timid și introvert și sincer nu prea am viața socială, nu-mi plac cluburile etc și oricum slabe șanse să găsești femei de calitate acolo.
Iarta-ma dar asta nu ami este timiditate la 32 de nai, ci prostie, fiindca pana acum trebuia s ainvetis a deschizi gura, sa saluti o fata, sa fii capabils a intri in vorba cu ea, nu sa astepti sa te bage cineva in seama ca fetele nu fac asta, poate cele disperate sau poate parasutele, care duc lipsa de clientela.
Femei de calitate nu gasesti in cluburi, dar sunt convinsa ca ai la munca femei, ca le gasesti pe strada, in parc, prin cafenele, cofetarii, prietene de-ale prietenilor tai samd.
"acum 1 minut | Darky11 explică:
Nu prea ies din casă"
hai sa fim seriosi, te plangi ca esti singur, te plangi ca nu ai iubita, te plangi ca vrei viata de familie, dar tu nu faci nici cel mai mic efort sa intalnesti fete.
Tu vrei sa vina fetele la tine acasa, ca sa le cunsoti?
Apeleaza la babele din sat, ca sunt unele care se ocupa si cu petirea si arangarea casatoriilor pentru cei trecuti de prima tinerete, sau pentru cei divortati/divortate samd.
George0197 întreabă: