| andreimihai99 a întrebat:

Salutare, ce cauta sau ce vede o femeie atractiv intr-un barbat fie ca relatie fie ca si aventura? Sunt un baiat de 20 ani, fac sala, mi-am luat o masina, consider ca arat placut, si totusi abia reusesc sa am o conversatie cu o fata, majoritatea aratand dezinteres. Poate greseala e la abordare dar nu o vad eu, intr-adevar e una simpla, eu incepand conversatia cu " buna, ce faci?", ce sfaturi ati avea sa fiu mai atragator?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Probabilitatea tine de anumiti factori -aspectul tau fizic - la ce fete te dai -personalitatea ta -starea financiara -cat de sociabil -popular esti -din toatea astea iasa o valoare -din asta ai sanse la anumite fete,dar,cand iubesti cu adevarat doar ea va fi frumoasa ta, nu trebuie sa fii cu una frumoasa, vezi si tu de una mai matura, serioasa, sincera, nu gand cu penisul si cu creierul ala de sus, o fata mai putin frumoasa va tine mai mult la tine

17 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Degeaba arati bine daca nu esti masculin, la fel si pixdele din ziua de azi degeaba isi fac buze de rata si au silicoane si alte rahaturi daca nu sunt feminine!

| andreimihai99 explică (pentru TimberWolf):

Cum e un barbat masculin?

| TimberWolf a răspuns (pentru andreimihai99):

Asa ca mine!

| Violleta2022 a răspuns:

O femeie inteligenta cauta un barbat destept, iar fizicul si in special masina sunt ultimile criterii dupa care se uita.

Ceea ce nu intelegi tu este ca pe fete nu le impresionezi cu muschii, ci cu creierul, cu stiluld e abordare, cu comporatment, cu personalitate, iar muschii si masina sunt ultimile pe lista care pot impresiona.
Exceptie fac pitipoancele fara creier, care cauta un prost cu muschi si masina, sa le plimbe si sa aiba bani ca sa le faca poftele.

| RAY a răspuns:

Violleta2022 omule cum poti minti in halul asta, prima impresie este aspectul fizic -daca prezinta interes -iti doresti sa mai conversezi cu el

| RAY a răspuns (pentru andreimihai99):

Mascilinitatea este un stigmat social, tu fii asa cum esti, nu exista masculinitate sau feminitate, cu toti avem o parte femenina ca barbati si femeile au o parte masculina, femeile se maturiseaza mai repede, au mai multa empatie de exemplu

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Masculinitatea

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Gandi

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru RAY):

"o fata mai putin frumoasa va tine mai mult la tine"
de unde ai scos chestia asta?
Fetele frumoase, baietii frumosi nu sunt tot oameni?
Aaa, ca se bucura de mai multa atentie din partea sexului opus, e una. Dar asta nu inseamna ca toti si toate sunt superficiali.
Imi pare rau pentru tine, dar nu ai intalnit oameni de calitate.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iti spun ce isi doreste orice om: sa fie iubit.
Femeile isi doresc siguranta:
- psihica: o relatie in care sunt respectate si tratate bine
- materiala: nu neaparat bani, dar sa ai un job stabil, poate ceva cu perspective de viitor

| RAY a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

El nefiind atrăgători fizic nu va fi ales de o fata frumoasa - asta înseamnă realism,dacă îți ia una urâtă aia va tine la el iar el nu va fi gelos că știe că nu se uita un bărbat la ea dar nici o femeie la el, trăim în realism nu în povești, fantezi, ficțiune, sfatul meu este băieți incercati cu fete urate și nu fiți cățeluși celor frumoase, fizicul contează

Ba da toți oamenii sunt așa zis superficiali, involuntar ne place cei frumos, faza cu fizicul nu contează am auzit de la fete mereu dar ele au ales mereu băieți frumoși, fara vrajeala asta

Faci generalizari pentru oameni lipsiti de experienta.
Nu esti trecut prin viata.
O data ce s-a fript, o fata frumoasa sau un barbat frumos cauta alte trasaturi, nu doar pe cele fizice. Exemplele din viata reala sunt nenumarate, doar sa ai ochi sa vezi.

Desigur,exemple sunt,Irinel cu monica,ea sărăcie el bogat, de astea pot da și eu, sunt minciuni, degeaba minți, realitatea nu se schimbă

Ochi sa vezi.
Pierce Brosnan si sotia lui.
Tu esti inchistat intr-o idee fixa: ca femeile frumoase sunt superficiale si fara creier. Vor doar bani, tipi duri sau barbati frumosi. Cat timp gandesti asa, asta va fi Realitatea TA.

Eu prefer realismul nu idealismul, nu exista supercialitate din moment ce totul este involuntar,ce vina are fata că îl place pe un tip sau invers,e o prostie să judeci un om că este atras involuntar de un om,deși fetele nici băieți nu sunt superficiali, materialiști suntem cu toți, fără banii nu existi, las că și bărbați vor fete frumoase, deși nu sunt ipocrit sau misogin, suntem ființe emoționale, eu nu judec natura umană

Am destule experiențe cu oameni