Opărere proastă, femeia aia are familie, iar tu ca un nesimtit îi strici femeii casa, asta e dragoste? Asta numesti tu dragoste? Este un păcat ceea ce faci tu. Poate află familia ei de relatia voastră si daca profesoara aia are sot, tu ai sa o pătesti rau de tot, te va bate măr soțul ăleia, si ea profesoara nu ar minte in cap? Ce a gasit la un puștan ca tine?
El nu a specificat că acea profesoară ar fi casătorită.
Iubaretule da suchar mai esti tu, laudate ca vaca la poarta noua, vrei o funda sa ti-o etalezi la gat?
Profesoara e condusa de sentimente, elevul si el, ambi nu sunt condusi de ratiune, ce parere sa am daca ai peste 18 ani e ok doara nu suferi apoi ca ea e mai exprimentata tu nu cred, ai grija nu te juca cu iubirea ca vei suferi
E ilegal. Tu risti exmatricularea, iar ea interzicerea dreptului de a lucra in invatamant. Sa va vad atunci cat o sa va mai iubiti...
Ai 19 ani? ai pus la nume 1997 si am tras concluzia. Daca ai peste 18 ani e ok da sa tineti secret si fara pupaturi in scoala
Sunteți un pic prăduitori voi ) nu e măritată si vedeți-vă de lungul nasului ăștia care va dați cu părerea aiurea, sclavi ai Internetului ce sunteți (ce am spus eu aici e doar pentru cei care vorbesc aiurea)
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: