E ilegal. Tu risti exmatricularea, iar ea interzicerea dreptului de a lucra in invatamant. Sa va vad atunci cat o sa va mai iubiti...
Profesoara e condusa de sentimente, elevul si el, ambi nu sunt condusi de ratiune, ce parere sa am daca ai peste 18 ani e ok doara nu suferi apoi ca ea e mai exprimentata tu nu cred, ai grija nu te juca cu iubirea ca vei suferi
Ai 19 ani? ai pus la nume 1997 si am tras concluzia. Daca ai peste 18 ani e ok da sa tineti secret si fara pupaturi in scoala
Opărere proastă, femeia aia are familie, iar tu ca un nesimtit îi strici femeii casa, asta e dragoste? Asta numesti tu dragoste? Este un păcat ceea ce faci tu. Poate află familia ei de relatia voastră si daca profesoara aia are sot, tu ai sa o pătesti rau de tot, te va bate măr soțul ăleia, si ea profesoara nu ar minte in cap? Ce a gasit la un puștan ca tine?
Iubaretule da suchar mai esti tu, laudate ca vaca la poarta noua, vrei o funda sa ti-o etalezi la gat?
El nu a specificat că acea profesoară ar fi casătorită.
Sunteți un pic prăduitori voi ) nu e măritată si vedeți-vă de lungul nasului ăștia care va dați cu părerea aiurea, sclavi ai Internetului ce sunteți (ce am spus eu aici e doar pentru cei care vorbesc aiurea)
anonim_4396 întreabă: