În curând oamenii nici nu se vor mai cupla, banii vor acapara complet iubirea, iar acum mai e si lgbt-ul asta care mananca mintile oamenilor.
Deci daca Tu iti imaginezi ca o "Relatie" e cand Femeia sta la picioarele tale, e mai bine sa nu iti doresti relatie nici sa nu ai.
Eu sunt baiat, dar o relatie inseamna sa facem un tot unitar, egal.
In ziua de azi e.mai comod sa stai in fotoliu cu telefonul in manasi sa traiesti pentru tine plangandu-te de singuratate
Dupa cum vad eu, tu preferi sa ramai labar si singur din zgarcenie probabil, ca nu esti dispus sa imparti nimic cu nimeni.
Nu-i nimic, cei ca a tine si homosexualii nu se inmultesc si asa dispare samanta voastra, ramanad doar cuplurile care vor sa imparta ceva, care se iuebsc si vor sa fie impreuna, sa aiba copilasi ci viitor fericit.
Ambele sexe sunt egale de foarte multi ani si nu sta nimeni in genunchi sa cerseasca ceva, fiindca suntem liberi sa ne alegem partnerul/parterul iubit si sa sa fim fericiti cu cine vrem.
Nu as sta in genunchi pentru ca nu cred ca ar fi atragator pentru ea. Ce rost are sa adopt un comportament care o indeparteaza, daca imi place de ea?
Nu consider ca balanta sexelor s-a inclinat in favoarea femeilor, nici nu mi-e clar ce inseamna asta. Si ele vor tipi cat mai ok cum vrem si noi, si vor alege din ce optiuni au cum facem si noi.
Imi plac relatiile in care nu e o lupta pentru dominanta. Daca imi tot contesta lead-ul sau eu pe al ei nu e prea placut, si daca nu e prea placut, de ce as/ar sta?
anonim_4396 întreabă: