anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare comunitate in primul vreau va multumesc ca ati avut rabdare sa imi cititi toata intrebarea - nici nu ma astept sa imi intelegeti intreaga problema - in cazul meu este ceva mai complicat. As aprecia daca imi vor putea raspunde doar persoanele peste 20 ani si care cat de cat imi inteleg tipul de personalitate. Vedeti voi dragi prieteni eu sunt un Gamer ( pe cat de penibil suna in romana - asta sunt si nu mie jena sa recunosc ) am 25 ani si studiile mele sunt complete - pentru cel mai mult timp problema aceasta nu ma rodea atat de tare deoarece imi "inecam" acest gand in orice activitate ce ma distragea in special in jocuri sau muzica. Iata ca a venit o perioada in viata mea unde singuratatea a devenit foarte greu de suportat imi este si dificl sa dorm noaptea uneori; nimic ce incerc nu mai ma distrage. Imi dorec si eu pe cineva sa imi fie alaturi preferabil cu interese comune. Problema mea este ca eu ies foarte rar din casa - realizez ca asta este principala problema. Nu muncesc deoarece nu imi gasesc de munca iar prietenii mei sunt ocupati cu serviciul sau sunt plecati in alte localitati pentru studii. Am incercat diferite site-uri de dating printre care si OKcupid, dar mai mult de cateva cuvinte nu prea am reusit sa schimb nu s-a legat nimic. Sunt putin pretentios recunosc dar nu mi-as dori sa fiu cu cineva cu nimic in comun si asa imi este extrem de dificil sa intretin o conversatie fara ca aceasta sa devina ciudata si ca partenerul meu de conversatie sa inceapa sa se simta incomod. Cand vad un cuplu pe strada, in parc, oriunde incep sa ma simt foarte trist si ma intreb daca eu oare voi fi singur toata viata? Sunt un tip realist si realizez ca daca stau cu mana in sin nu voi reusi - nu ma asept la chestii de genul "stai linistit va fi si cineva pentru tine" societatea este foarte rea, dura si egoista - nu vreau sa generalizez stiu ca sunt si oameni buni dar sunt prea putini si sa dai peste ei este intr-adevar un miracol. Nu stiu ce sa mai zic pur si simplu simt asa un mare gol, vid cum vreti sa i spuneti in viata mea si simt ca daca nu fac ceva acum va fi prea tarziu pe viitor. Inca odata va multumesc ca ati citit si as aprecia daca puteti trata subiectul cu maxima seriozitate.

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Mestere uite, inainte sa incep sa iti dau un sfat vreau sa iti spun ca si eu eram la fel ca si tine odata.Jocurile au fost pot spune viata mea ani de-a randul.Asta nu insemna ca nu eram un tip sociabil sau ca nu aveam prieteni, ba din contra chiar ff multi dar nu ma incalzea nimic asta. Daca ei spuneau hai sa mergem diseara in club eu ziceam "Pai sti eu am treaba sau ma simt obosit dar realitatea era ca eu nu eram atras de ideea sa merg cu ei, nu mi se parea ceva interesant.Adica mare chestie sa merg in club sa ma uit la fundu la nu stiu care si sa cheltuiesc banii aiurea cand mai bine stau eu acasa si ma relaxez cu un Assassins Creed sau un RPG.Asa gandeam atunci pana cand am vazut ca majoritatea prietenilor mei au iubite, au relatii stabile, ba chiar unii se pregateau sa se casatoreasca si atunci am spus stop.Gata pana aici.Trebuie sa ies sa socializez cu fete cat se poate de mult. Acum era usor de zis dar mai greu de facut.Am lucrat o perioada ca agent achizitie clienti la o firma si eram plecat prin oras sau la diferite firme sa negociez sau sa renegociez contracte.Ideea era ca nu eram singur ci cu alti cativa baieti.Am ramas supefiat de usurinta cu care unii pot aborda fetele si cum vb fara sa se sinchiseasca de un refuz.Imi aduc aminte ca eram cu nebunii astia "asa le pot zice laughing"la Afi palce Cotroceni si era vara.Pur si simplu acolo ramai masaca de cate fete vezi.Care mai de care mai buna sau nebuna laughing. Ideea e ca astia se bagau in seama aiurea si ma intrebam ei de ce pot si eu nu. Asadar am inceput si eu sa fac la fel.Bine ca nu cu cine imi iesea in cale asa aiurea.Ci cu fete care mi se pareau mai oki si aveam eu impresia ca mi-ar raspunde.Sincer am primit refuzuri la greu, ba chiar si reprosuri dar asta m-a intarit si m-a facut sa realizez ca decat sa stau si apoi sa imi reprosez cat sunt de prost ca nu am invitat-o la un suc sau nu i-am zis buna mai bine sa primesc un refuz sau sa nu ma bage in seama.Ideea e ca, cu timpu incepi sa iti formezi un bagaj de replici de agatat sa zic asa si chiar daca intalnesti o fata mai dificila si intepata sa stii sa iesi cu fata sus.Bun am incercat eu asta timp de cateva luni si pot spune ca am reusit sa imi fac cunostine noi, sa cunosc fete dar nici vb de iubita.Vezi tu e usor ca o fata pe care o agati la metrou sa iti dea nr de tel daca ii vb frumos si esti prezentabil dar nu ai nici o grantie ca iti va raspunde la el cand o suni sau ca ti-a dat un nr la vrajeala.Si de obicei asa se intampla crede-ma! Ideea e ca imi schimbasem mentalitatea si azi asa maine asa am reusit sa cunos o fata "nu dau nume "culmea din intamplare cu care am iesit si eram cat pe ce sa fim iubiti dar uite ca nu a fost asa pentru ca ea a plecat in Canada, insa am ramas prieteni. Apoi daca iti spun cum mi-am facut iubita nu o sa iti vina sa crezi. Chiar aici pe TPU am intrat cu o fata in vb si azi asa maine asa am decis sa ne vedem si ne potriveam de minune dar era o problema.Ea era din Urziceni si eu din Bucuresti.Am fost la ea de nenumarate ori si ea la mine la fel.Pot sa spun ca am iubit-o enorm si ea pe mine dar cu timpu ceva s-a rupt intre noi si dupa aproape un an ne-am despartit.Nu vreau sa intru in detalii de ce si cum pentru ca sincer sa fiu nici eu nu stiu de ce s-a ajuns la asta dar pot sa spun ca relatiile la distanta nu tin si chiar daca iubesti cu timpu lucrurile se racesc sau apare altcineva. Ochii care nu prea ii vezi se uita sa stii de la mine! Trecem peste faptul ca am fost terminat si eram cu moralu la pamant si cat am blestemat si mi-am tras palame ca nu trebuia sa pun suflet atata in relatia respectiva.Pt ca in momentu in care ne-am desparti eu un ca o iubeam si mai tineam la ea.Bine nu ca in prima clipa dar inca simteam pentru ea multe. Apoi la catva timp am intalnit o fata care pot spune ca m-a tras din acea stare din care nu mai puteam sa ies."Vreau sa intelegi ca jocurile chiar daca iti da bosu una in cap o iei de la capat dar in relatie e grav. Daca s-a terminat s-a terminat! Este Over! Game Over final.Iar femeile sunt niste nenorocite cand vine vb de asta crede-ma. Daca le calci pe coarda nu iti dau nici macar o Sansa.Sa mai dai un reload sa ceva nici vb.In momentu de fata sunt cu o fata de aceeasi varsta ca si mine si tinem unu la altu ff mult dar cand vine lucuruile de iubire e mai dificil pentru ca nu prea mai pot sa pun sentimente.O sa vezi ca dupa ce ti-o iei grav odata nu mai vrei sa o patesti iar sau ti se pare ca nici una nu se compara cu fosta.Ideea e sa nu compari pe nici una cu cealalta. Fiecare are partile ei bune sau rele.Este foarte bine zis ca daca stai si nu faci nimic nu o sa se intample nimic dar iedeea e sa te bagi in vb chiar daca ti-o ei sau esti jignit.E mai bine asa crede-ma! Cat despre fraza "Cand vad un cuplu sunt foarte trist.Aici iti spun eu ca nu ai de ce sa fi.Vezi tu cat ii vezi de fericiti odata si odata unu o sa fie cu inima franta si nu ai cum sa eviti asta.Amice in ziua de azi femeile vor bani ca sa ti-o zic pe aia a dreapta.crede-ma! Nu exista femeie sa se multumeasca cu putin.Am vb cu N fete si crede-ma toate au in capsor asa ceva, numai ca unele o arata altele o ascund! Daca ar gasi un baiat sa fie si frumos si sa aiba si casa si masini si afaceri si sa le tine in puf si daca se poate sa faca cu ele sex odata la un an ar fi bijuterie.Sa il tina sub papuc si sa faca ce vor ele din el. Sfatu meu e sa nu sari cu capu inainte si sa te calmezi ca nu e bine.Ai inca ani destui si poti sa intalnesti foarte multe fete pana la bariera de casatorie, insa trebuie sa socilaiezi cu cine crezi tu ca iti place. Inca ceva "Nu sta cu cineva care nu iti place pentru ca o sa vezi ca lucrurile or sa o ia razna la un moment dat si no sa iasa ceva bun din asa ceva.Mai bine singur decat cu una sau unu (daca esti fata )! pe care sa nu il placi.Cred ca ti-am scris cu maxima seriozitate si sper ca ai invatat ceva din ceea ce am patit eu ca sa nu cumva sa mai patesti si tu.Ia aminte ca femeia e o masina care toaca bani indiferent de situatie si banii care ii bagai in piese sa te joci cele mai tare jocuri le bagi in c*uru ei! Cam asa sta treaba si unele iti mai dau si cu flit dupa asta.Ai mare grija ca nu e chair asa.Fi cu Ochii deschisi!

16 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Of,dragul meu,cati nu sunt o pereche pentru toata viata,ca apoi sa descopere ca sunt doi soti intr-o casa,dar de fapt se comporta ca doi straini.
Cred ca fiecare,ar avea primul impuls, sa-ti spuna ca:lasa, nu ti-ai gasit inca fata potrivita, s-o gasi ea pe undeva, trebuie doar sa o cauti.Si sa stii,cam au dreptate.
Dupa felul cum formezi propozitiile,cum te exprimi,imi face impresia unui baiat destept,scolit,manierat,dar putin deprimat deoarece crezi ca nimeni nu te-ar place asa cum esti,ca nu-ti gasesti persoana cu care sa fii compatibil.Dar,sa stii, ca noi nu putem sa-ti spunem ce sa faci, ci doar tu trebuie sa faci in asa fel, incat sa-ti recapeti increderea in tine si in cei apropiati, ca sa poti sa iesi din cochilia ta.Primul pas l-ai facut, scriindu-ne oful tau.Asa ca,al doiliea pas,tot tu trebuie sa-l faci,ori consultand un medic psiholog,care poate te ajuta sa nu mai fii dependent de un lucru,sau prin propriile puteri si decizii,sa te hotarasti sa iesi in lume,alaturi de prietenii tai,putini, multi cati ori fi.
Ai putea sa frecventezi o sala de sport, sa mergi la inot, sa socializezi cat mai mult. Unii te vor place, altii nu.Nu putem sa fim pe placul tuturor! Mai luam si tepe cate-odata,fii fara teama! Dar din cei multi, alegem pe cei care sunt compatibili cu noi.
Cu cat iti faci "scenarii"in minte,cu cat o sa-ti fie tama sa iesi in lume,cu atat nu vei putea iesi din universul tau,care te tine legat de scaun.
Asa ca,iesi in lume,lumea asta rea,egoista,ciudata, dar in care trebuie sa traim in asa fel ca sa ne fie noua bine.
Daca vrei sa mai vorbim, cu draga inima te astept, ori aici, ori pe Mesaje.

| neutrino a răspuns:

Singur ti-ai vazut si cauza, dar si rezolvarea. Nu poti sta in casa si in acelasi timp sa astepti sa-ti bata lumea la usa, dorind sa te cunoasca; iar lumea virtuala nu-ti poate oferi decat cunostinte tot virtuale. Daca tu ai ales aceasta varianta, de a sta in casa jucandu-te si ascultand muzica singur, crede-ma ca nu ai dreptul sa te plangi, iar stand in casa, nici de munca nu-ti poti gasi. Te-ai retras in casa constient de ceea ce faci si tot constient trebuie sa iesi in lume. Ieri, am recomandat unui tanar sa citeasca " Voci din public" de G.Cosbuc( este o singura strofa), ceea ce te rog si pe tine sa faci. Merita sa incerci sa citesti aceste cateva versuri.

| Felys a răspuns:

Cauta-ti intai de munca apoi vei gasi si fete dispuse sa iasa cu tine, toate femeile isi doresc stabilitate financiara, nici una nu s-ar lega la cap cu unu care sta cu nasul in jocuri pe net toata ziua, eu sunt o femeie trecuta de prima tinerete si crede-ma ca nu vorbesc sa ma aflu in treaba

| Dragonfall a răspuns (pentru Felys):

Ati fi surprinsa http://new.tweettunnel.com/reverse2.php?textfield=Ciderhelm - bine difernta intre mine si Patrick este ca dansul se afla intr-o tara mai evoluata din punct de vedere social si financiar deci alte posibilitati oricum apreciez sugestia dumneavoastra.

| Dragonfall a răspuns (pentru Danysan):

Mersi mult pentru raspuns happy - dar oricat de "visator" ar suna trebuia sa fie cineva care pune mai multa importanta in mine ca om decat sa venereze portofelul ca pe Zeus ( banii sunt importanti dar inutili daca nu te fac fericit ). Vreau sa cred ca am un caracter care pune mai intai omul primul si pe urma banul cu toate ca eu am de suferit.

| Felys a răspuns (pentru Dragonfall):

Tu nu stii ca de celel mai multe ori apar certuri intr-o casa din cauza lipsurilor materiale, degeaba e iubire, in momentul cand nu ai ce pune pe masa e clar ca vor apare nemultumiri de tot felul, fa-ti o cariera si o sa roiasca fetele in jurul tau

| Dragonfall a răspuns (pentru Felys):

Ati dat la sapa vreodata? Eu da credeti-ma stiu ce este munca nu imi fac iluzii dar n-as mai face asta niciodata. Daca imi voi crea o cariera serioasa o voi crea pentru propria fericire si daca pot sa imi ajut familia - nu imi voi arunca castigurila pe cineva care doreste sa abuzeze de mine. Nu imi doresc pe cineva care doar cauta un fraier sa faca vrea ea din el. Am spus clar caut pe cineva sa imi fie *ALATURI* nu o durere de cap. Sa va spun o poveste despre bani. Unchiul meu este plecat in State de 20-23 de ani are o viata pe care multi ar invidia-o dar cu o exceptie. A divortat de prima nevasta deoarece el isi dorea copii si ea nu. Isi dorea copii atat de mult incat a 2-a oara s-a casatorit cu o fata ( folosec intentionat termenul pentru ca femeie in nici un caz nu era ) 15 ani mai mica ca el. 12 ani mai tarziu are 2 fete mici una de 7 ani iar celalta 10; este divortat pentru a 2a oara deoarece ce de a 2a nevasta l-a parasit pentru un prieten care castiga mai mult, mult mai mult. Stiti cu ce s-a ales? 2 copii traumatizati in urma divortului, cu inima franta si cu o pensie alimentara de 7000 de dolari pe luna. Cu toate ca plateste o pensie alimentara care la noi ar putea hrani cateva familii fetele sale stau 8 din 10 zile cu el iar fosta sta degeaba primind niste bani nemeritati alaturi de acest *prieten* al unchiului meu. Spuneti-mi dumneavoastra se merita banii pentru asa ceva? Imi pare rau dar eu caut un om, nu un monstru. Eu daca o voi plati o cafea pentru o fata o voi face deoarece consider ca merita, nu o voi face pentru "servicii". Credeti ca vorbesc povesti? V-as face cunostinta cu el dar din pacate nu este in tara. De acord banii sunt importanti nu poti supravietui fara ei dar nu imi voi vinde sufletul pentru ei. Eu nu vreau sa ma "roiasca fetele" - nu am nevoie decat de una.

| pietrean a răspuns (pentru Dragonfall):

Bravo,esti un om de toata lauda! Omul se cultiva prin educatie, iar banul se face, doar daca vrei din toate puterile.

Răspuns utilizator avertizat
| Dragonfall a răspuns (pentru TuDorEL96):

Intr-adevar vreau pe cineva cu interese comune nu poti pune o pisica si un caine impreuna si sa te astepti gata sunt cei mai buni prieteni din lume. Una e sa ai sira spinarii sa recunosti ce esti alta e sa critici pe cineva din spatele unui PC - penibil e sa te lasi schimbat fortat de societate sa te lasi calcat in picioare si sa cedezi presiunilor semenilor tai sa faci ce vor ei si sa pici exact unde vor ei sa fi tu - as putea sa iti dau n exemple dar ti-l voi da pe cel clasic. Crezi ca daca spre exemplu arunci banii pe bautura si te faci praf prin nu stiu ce club sau pe pariuri sportive e mai bine? Prietene toti avem vicii idea e sa iti identifici problema si sa faci pe cat de mult poti sa o remediezi in plus eu nu stiu ce cauti aci, ai venit sa insulti in loc sa ajuti - ce vrei sa realizezi?

| Dragonfall a răspuns (pentru TuDorEL96):

Uite ce nu vreau sau dau in cearta e ultimul lucru care mi-l doresc -"Nu-ți găsești loc de muncă pentru că nu vrei. Tu ai vrea să te joci toată ziua și să fii platit." Recunosc ca stau aproape toata ziua la pc dar nu ca n-as putea face altceva ma duc la cumparaturi, fac curat in casa, imi ajut prietenii si parintii chestii obisnuite ce nu cred ca trebuie mentionate - Daca caut pe cineva cu interese comune inseamna ca ca vreau sa fie 100% ca mine? De ce sari la concluzii? De unde stii ca nu vreau sa muncesc? Spune-mi cati oameni ca mine cunosti? Stii tu ca sunt fericit in fata computerului toata ziua? sau mai bine spus ce stii tu despre mine? Iti zic eu nimic. Nu stiu de ce incerci atat de tare sa ma condamni - si tu stai la PC daca ai timp sa imi scrii - te-am si intrebat - vrei sa insulti sau sa ajuti? Tu ce im poti spune din experienta personala? Daca ai putea raspunde la intrebarea asta as fi multumit - tot ce vad sunt numai incercari de ma trage in jos - chiar atat de mult iti place sa ma superi? eu nu ti-am facut nimic tie, ce ai tu cu mine? site-ul numeste " Toți pentru unu " am scris ca am ceva pe suflet - stiu ca fiecare cu parerea sa - dar cand cineva sufera chiar trebuie sa mai infigi pumnalul si mai adanc? Sunt absolut sigur ca ai putea sa imi zici alte sute de defecte - daca iti aduc satisfactie bun dar gandeste-te ca mai bine e sa ajuti decat sa faci un rau nu crezi? Eu personal stiu ca imi trebuie un schimb in viata mea si imi doresc asta - stiu e usor sa zici ceva dar alta e sa faci cu adevarat dar ajuta cand cineva te sprijina oricat de mic ar fi efortul.

| Happyjump a răspuns:

De ce vrei să-ți trădeze cea mai mare iubire a vieții tale, calculatorul? La vârsta ta ar trebui să ai o slujbă ca toți oamenii normali, să socializezi, să mergi la petreceri, nu mă miră că încă n-ai găsit pe cineva.

| Dragonfall a răspuns (pentru Happyjump):

Nu stiu ce consideri tu normal, dar eu aleg sa fiu eu insumi asta nu este un lucru rau sub nici o forma orice ai spune - ce vrei sa fac sa fac toti ceilalti sa ma las infectat de tembelizor? sa imi fac freaza plina cu gel ieftin si sa ma duc prin cluburi sa ma uit la fundu nu stiu cui si sa ma fac praf? - nu mai imi bat capul sa explic sau ma cert pe subiect am clarificat cum gandesc mai sus daca nu va pasa treaba dumneavoastrea altceva nu mai scriu aici deja devine stupid.

| Happyjump a răspuns (pentru Dragonfall):

Sportul meu preferat este fotbalul, dar sunt criticată pentru ca sunt fată, în ziua de azi, să fii tu însuți este ceva anormal, acum trebuie să faci ce vor toți fraierii.