Poate a gasit pe altcineva, poate nu e sigura ca te vrea..are si ea dubii ca nu esti cel potrivit, posibil ca e in stare de stres si nu stia ce sa faca poate are si ea o problema..si tu doar o agravai cind vorbe-ai cu ea si te-a blocat sa nu ii faci mai rau.
Concluzia mea:
E posibil ca te place, dar ceva o impiedica sa faca asta mai intens.
sau
E gen de femeie fara simt omenesc si sa "jucat" cu tine dupa care te-a aruncat.
Acum alege, eu nu o stiu, doar tu.
Sper ca te-am ajutat, zi "mersi" si pa.
Aia umbla cu barbati care au o situatie materiala mai bogata, altfel daca era un om simtit iti zicea sa nu o mai cauti deloc pentru ca nu santeti compatibili. Cine vorbeste asa urat ca ea da dovada ca e curva, rad femeile de voi ca mergeti dupa ele si va iau drept fraieri dar e bine ca se mai gasesc indivizi care le mai trage o batuta dupa merit
Probabil are o relatie, relatie care cand ti-a dat tie de inteles ca ar fi disponibila nu functiona tocmai bine, dupa care s-a impacat cu respectivul. oricum daca ati ajuns la block pe facebook etc, e cazul sa o uiti, cu cat vei incerca sa o contactezi mai rau, cu atat va crea fata de tine o repulsie mai mare...cine stie poate peste cateva luni/1 an/2 va intalniti intamplator pe strada, poate nu... incearca sa o uiti
Fata a procedat foarte corect, ai speriat-o frate spunandu-i ca te-ai indragostit de ea, asta numai in doua luni de intalnire doar la locul de munca. Mai lasa sa treaca putin timp si sun-o, spune-i sa te ierte si sa te accepte ca pe amic, promite-i ca nu o mai deranjezi si o s-o lasi pe ea sa ia unele decizii in privinta unor eventuale invitatii in oras. Spune-i ca ai actionat asa pripit datorita stangaciei tale in privinta de a te apropia de o fata si ca ai facut asta din cauza frumusetei si al caracterului pe care il are
Mi-a zis un prieten ca a vazut-o in masina cu un tip... nu cred ca mai are rost sa o sun. Am iubit-o si inca o iubesc dar vreau sa o uit si sa gasesc o alta fata chiar daca probabil nu o sa ma mai indragostesc cum m-am indragostit de ea
Multumesc pentru sfat
Daca as fi putut as fi dat funda la toti
Heys întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: