Inseamna ca te ignora =), suntem cumva Nostradamus sa stim ce gandeste ea?
Acum depinde ce aventura ai avut cu ea, poate ea nu dorește sa iti spuna, poate este ceva intim pentru ea, nu se stie
Păi, ce să însemne? Îse făcea că nu te aude sau nu-ți dă importanță, nu vedeți că nu e interesată de tine sau de problemele tale? De ce trebuie să se ocupe de problemele tale și să-ți răspundă la mesaje? Ai fost doar o aventură de-o noapte, așa că nu ar trebui să te aștepți la nimic mai mult decât atât. În plus, să fii interesat doar de starea menstruației ei și nu de ea ca persoană este o atitudine deplorabilă. Dacă vrei să fii considerat un om decent și respectuos, ar trebui să îți schimbi atitudinea și să începi să tratezi femeile cu respect și cu considerație.
Du-te și te culca! De unde știi ca nu m-am interesat de ea ca persoana?! Mănânci rahat fără acoperire și fără sa cunoști detalii
Aventura=abuz sexual?
Pai nici eu nu vreau sa o vad, eu vreau sa știu doar dacă totul a fost ok(dacă nu e însărcinată). Cum se face ca unii înțeleg întrebarea iar alții fac pe proștii?!
Ai sunat o si nu ti a raspuns? I ai trimis un mesaj pe whatsap si nu la citit? Sau de unde ai tras concluzia ca te ignoră? Ce varsta are aceasta fata ca daca are 15 ani si tu 19 este clar ca ea este imatură si nu stie ce vrea de la viată, este influentata de mama ei sa stea departe de tine, ar trebui sa mergi acasa la ea daca stii unde sta si sa vorbesti cu ea sau cu mama ei ca sa stii motivul pentru care te ignoră
Ar fi prea mult de povestit și nu am timp sa fac asta. Dacă era abuzata bănuiesc ca nu mai scriam aici și probabil ea suna poliția. Asa gândește un om normal, nu știu cum gândești matale
Tocmai ce am spus, nu cunoști detalii și arunci cu vorbe aiurea. Cine a zis ca nu mi-a răspuns deloc de arunci? Dar nu o sa mai răspund pentru ca e o pierdere de timp
Înseamnă ca pentru ea a fost cum ne ai zis si tu mai sus, doar o aventură. Daca nu a avut nimic de argumentat, înseamnă ca totul este bine.
cristinutza20003 întreabă:
deyna23 întreabă:
Mario1996 întreabă: