| Mellannia a întrebat:

Salutare, de 2 luni si 15 zile m-am despărțit de fostul iubit, m-a blocat peste tot din cauza ca eram foarte insistenta si il sunam in continu, voiam sa fim împreună sa ne impacam. Il imploram sa nu ne despartim, el imi zicea sa fim prieteni si ca sunt nebuna. El doreste alte relatii si mi-a zis ca nu ma mai iubeste, am avut o relatie de 4 ani. Il iubesc si nu stiu ce sa fac. Ma gandesc in continuu la el. Dar el ma ignora imi vorbeste urat si ma blocheaza. Cum sa il aduc inapoi? Eu stiu ca face o greșeală mare. Si daca mergem spre pasul asta inapoi nu vom mai putea fi. Eu nu pot să-mi traiesc viata liniștit. Spuneti va rog ce sa fac?

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu ai ce sa faci. Dragoste cu de-a sila, nu se poate.
Hai sa punem problema invers: daca tu nu esti atrasa de un barbat, dar el insista si insista, te suna continuu si iti spune ca stie el ca faci o mare greseala ca il respingi, tu ce ai face? L-ai accepta? Ma indoiesc. Cred ca mai rau te-ar enerva si cu atat mai mult l-ai respinge.winking
Cauta-ti pe altul, pentru ca...e balta plina de peste.

| Kiran a răspuns:

Cel mai bun lucru este sa fiti prieteni, obisnuieste-te intr-un viitor fara el si daca chiar nu poti rezista, fiti prieteni cu beneficii, in sensul in care sa va comportati ca intr-o relatie, dar sa fiti separati,

| luxlux2488 a răspuns:

Scrie mi in privat, te invat eu ce sa faci, poate reusesti!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Asta nu o sa-ti convina dar tu nu il mai iubești, esti obsedata de el. Cand esti obesadat de cineva, nu mai exista iubire. Când sentimentul devine obsesiv, el depășește granițele sănătoase ale iubirii și nu mai este despre respectul reciproc, ci despre dorința de a controla sau de a consuma persoana respectivă. De aceea, în momente de obsesie, iubirea autentică dispare sau se transformă într-o relație disfuncțională.Nu ți-e dor de el ci de amintirile plăcute cu el. Treci peste el...

| mihai69 a răspuns:

Să îl uiți.

| Romeo84 a răspuns:

Știu ce înseamnă asta și eu m-am despărțit de a mea după o relație de zece ani știu prin ce treci cauta-ma pe Facebook daca vrei sa vorbim Iacov Romeo Ionut