Nu ar trebui sa fie something infricosator, e nice ca e incepator. sa puna mana pe el si sa l invete ea
Il astept sa iasa din baie ca sa ma scuz, ca am primit un telefon si am o situatie urgenta, trebuind sa plec.
Sincera sa fiu, stiu ca tu esti baiatul ala care habar nu are ce sa faca in situatia asta, dar ti-a fost prea rusine sa recunsoti.
Probabil ca fata a plecat imediat, odata ce tu esti chiar si azi tot virgin
Mai Violeta, hai ca nu e chiar asa.
Poate in visele tale.
Inca nu s-a gasit printesa norocoasa pentru mine.
Cred ca ai expectari prea inalte pentru ceea ce esti si oferi in realitate, de aceea nu se gaseste nici una pentru tine.
Daca as ajunge in punctul ala înseamnă ca imi place tipul, asuma eu inițiativa si sunt ferm convinsă ca restul vine de la sine.
Da nici să faci grădinița cu el
Toți începem de undeva, nu? Fiecare avem păreri diferite dupa cum poti vedea in comentarii.
Așa e
Aș da înapoi, dar știi de ce? Nu pentru că e virgin și nu știe ce să facă, ci pentru că nu a făcut ce simte și a fost nevoie să sune un prieten, dacă stai și aprofundezi puțin, practic s-a lăudat că e cu fata x. Siiiii în plus, frate aici nu îți trebuie lecții sau chestii de genul, faci ce simți, totul vine de la sine.