Dar de pe ce planetă ești? )
Cum sa ma simt? A fost în trecut ul lui.
Și tu ai avut un trecut, și nu poți zice ca ai fost sfânt/ă.
Poate sa investească și miliarde atâta timp cât a fost trecut
Eu îl trimit pe iubitul meu sa se ducă la altele și de a dracu nu se duce
Ma rog. Revenim.
Lasă trecutul în spate pentru a avea un prezent /viitor
Din punctul meu de vedere, chiar daca oarecum la prima vedere pare deranjant ca partenerul sa fi avut multe alte aventuri, cred ca asa e cel mai bine. A testat tot ce a vrut, altfel spus s-a cam saturat si va fi capabil de ceva stabil cu mine. Daca eu as fi singura partenera ar fi putin periculos. Ai auzit de criza de la 40 de ani? Va vrea altceva, curiozitate, monotonie, va vrea.
Buna,nu ma intereseaza trecutul lui din contra, a fost ok pentru mine stiind ca nu este incepator sa ne dam "cap in cap". Ar trebui sa fiu paranoică sa imi fac scene in cap cu ce i-a facut lui x sau lui y.
Pai e normal și mai ales când cunoști pe cineva după vârsta de 25 - 30. e normal să aibă fiecare o experiență de viață, și de ce te ar interesa pe cine a avut în trecut dacă în prezent tu ești mulțumit/ă de partener sau partenera, de ce ar conta (în afară de orgoliu)? După anumita vârstă e de preferat din punctul meu de vedere să aibă experiență să știe ce vrea, să nu mai facă aceleași greșeli, să știe să se comporte etc așa e viața, cum evoluam și ne maturizam și pe plan sentimental se întâmplă la fel, depinde de vârstă dacă cunoști pe cineva când este foarte tânăr e posibil că acea persoană să nu aibă pe nimeni în trecut. Și încă ceva mie mi se pare că anumiți oameni nu își pierd niciodată inocenta
O astfel de persoana nu ar fi macar in preajma mea, ce sa mai vorbesc de prietena sau sotie.
Cu siguranta nici nu m-as uita spre ea, ca as risca sa ma uit in scarba fara sa vreau si nu e frumos.
In plus, multe nu-si declara kilometrii reali, ca ii dau inapoi. Mai au si turbina sparta, cauciucurile uzate, iar scurgeri de ulei au avut peste tot. Astfel ca prefer sa merg in Showroom, mai bine model 2012 dar noua, decat 2018 avariata.
Nu sunt căsătorit. Trecutul ei este al ei, și nu mă înteresează, doar ce este de la căsătorie spre prezent m-ar interesa.
Nu vreau sa fiu ipocrita de aceia iti raspund sincer.
Nu as vrea ca iubitul meu sa fi avut prea multe partenere la viata lui, cred ca una, doua avand in vede ca avem 20 si de ani sunt suficiente.
Motivul este simplu. Poate suna ciudat dar nu mi-ar placea sa merg cu el pe strada si sa rada altele pe la spatele meu ca le-a lins....scuze expresia
Nu faci din cocoș gaină, nici din... era o vorbă.
Prefer să aibă standarde și să nu fi ajuns pană la "panarame".