Majoritatea fetelor sunt tare bătute în cap în ziua de azi, n-au nimic în capul ăla. Mai bine îți vezi de viață, faci bani mulți și vin ele singure la tine. Numai sta după ele că îți faci mai mult rău.
Concluzia ta este foarte proasta, consider ca n ai dat de persoana potrivita pentru tine și te as sfătui sa nu grăbești lucrurile. Dar totodată te as spune sa vorbești cu fete de vârstă ta. Și nu trebuie sa dovedești nimănui nimic.
Aoleu, daca a zis asa ceva e proasta cu spume, fugi de ea ca de dracu… Are creier cât puțulișca de furinică
Pedofil? Ce zice de alea de 14 ani care sunt împreună cu ăia de 30?
Ba nu imi plac, ba nu mă plac, plus ca eu nici de 18 nu par nici fizic nici psihic, daca ma pui langa o fată de 16 zici ca avem aceeasi varsta
Pentru mine varsta nu conteaza, important este sa aiba de la 16 in sus, plus ca eu nu par nici de 18 ani, majoritatea imi dau 16, na imi place si una de 21 dar nu cred că mă place! Un de 17 imi mai place si na sa stii ca sunt fete de 16 mai mature ca alea de 20, varsta nu reprezintă maturitate
Care e proasta cu spume care a zis ca sunt terminat că mă dau la fete de 16?
Să te gândești, să analizezi dacă nu cumva problema ta este alta iar aceasta cu vârsta, doar o acoperă și o estompează.
Este perfect legal.
"O fata mi-a zis că sunt un terminat ca cică e mare diferență de vârstă!"
Si tu ce i-ai zis inapoi? Da le block la astea ca poate dai de o sarita de pe fix care iti poate crea probleme cu politia.
Pai eu i-am dat explicatii si ea s-a enervat si mi-a dat block
E legală-ish treaba. (Unii sunt de o părere, iar alții de alta). Ideea e să nu o fraierești și să o respecți. Dacă ea vrea să aștepți, atunci așteaptă. Trebuie să fii foarte răbdător.
Ce contează vârsta intr-o relație? Partea principală e să vă ințelegeți bine. Eu am o vecină care are 17 ani şi prietenul ei 28. Ce crezi despre ei?
lilith16 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: