Sa ai grija sa nu superi fata, ca familie astia sunt uniti, si ma indoiesc ca duci atat. Incearca sa cunosti toti fratii, sa te imprietenesti cu ei, astfel vei ajunge si la surioara, desi ar fi urat sa te folosesti de ei, totusi iti creaza un avantaj, daca sunteti prieteni vor da mai cu mila. Succes.
Pai... eu vorbesc cu Beni (el fiind fratele lor) doar 5-10 minute pe zi, merg doar sal intreb ce face... atat
Invita-i pe afara, pentru a le arata orasul. Un tur gratuit sigur va scoate si fata din casa, asta daca accepta.
Da, dar ce sa le arat? ca nu stau la oras, stau la sat si na...ce sa le arat scoala?
Irelevant, iesiti sa va plimbati, locurile noi trebuie vazute chiar daca nu sunt monumente sau chestii de genul, le arati si tu de unde sa ia painea sau chestii de genul, ideea e sa-i scoti din casa, iti faci si niste prieteni noi, daca iubita nu.
Ok,dec PRIETENI, dar daca eu il iau pe Beni si ceilalti nu vin?
Vor venii, doar nu vor sta in casa toata viata, nu? In plus si ei vor sa vada locurile noi.
Bagă-te în seamă cu ea. Prin intermediul fratelui ei, e cel mai bine.
Prefă-te că te duci să-l saluţi pe fratele ei şi intră în vorbă cu ea.
Arunca-i cu pietre in geam, canta-i o serenada, mai arunca-i odata cu pietre in geam pana i-l spargi, apoi intra pe el la ea in camera si culca-te langa ea pretinzand ca iti e frica sa dormi singur. Dimineata pleaca si tot asa in fiecare seara pana se lipeste de tine.
Eu ce sa zic...mie cam rusine, si ce oi vrea sa fac?:
-Salut Beni!
-Salut Cata!
-Buna (nici nu stiu cum o cheama...+ ce sa o intreb?)
Mutubal întreabă: