Nu e posibil.
N-are voie nici să se urce la mine în mașină până nu arată ce are între picioare!
O zici de parca nu e un beneficiu absolut, ca asa nu te da in judecata pentru pensie alimentara daca faceti fara prezervativ.
Nu,nu cred ca i-am luat locul lui Verginica.
In schimb imi place sa creez content amuzant.
Nici una, dar pentru că a fost cam boring întrebarea, astăzi ești mai puțin bazat Chris
In situatia de fata "tipa" e de fapt un travestit, nici n-ai voie ca barbat sa nu recunosti un d-asta, n-are nicio treaba cu orice inseamna feminitate, e doar un barbat in haine de femeie, nici macar transexual nu e...nu ca s-ar fi schimbat situatia daca si-ar fi facut operatia. Nici nu s-ar ajunge nicaieri si mi-as arata dezinteresul total zicand ca-mi plac femeile biologice si sa mai bage o fisa cu alta persoana. Nici mort de beat n-as putea sa fac o prostie ca asta sa aduc un travestit sau transexual acasa.
Cica unii travestiti arata atat de bine ca o femeie incat e greu sa iti dai seama.
Asa mi-au zis unii prieteni.
Dacă nu e la înălțime mare camera, o invit să plece pe fereastră. O
(sau Îl) ajut chiar.
Dar ce faci man de atragi atâtea tipe? Unde le întâlnești de ajungeți să udați cearceaful? Prin cluburi sau la faculta/job?
beausingurlamasamea întreabă: