Auzi, întreab-o de când e băutura o scuză pentru prostie?!? ce, șoferii beți scapă de pedeapsă dacă fac accident?
Daca ea te-a inselat, tu cum poti sa mai ai sentimente de iubire pentru ea? Las-o baiete! Poate ii place mai mult acel baiat care se poarta urat cu ea.
Pai normal ca te-a inselat propria ta prietena. Nu avea cum sa te insele iubita vecinului de cartier. )
A te saruta nu se pune neaparat ca te-a inselat. Plus ca eu cred ca el a profitat de faptul ca a prins-o intr-o postura vulnerabila.
Si a avut totusi bunul simt sa iti spuna.
Ce nu inteleg eu...ea de ce vorbeste totusi cu el?
De cand am inceput sa citesc, am vrut sa-ti spun ca prietena ta o arde cu respectivul. M-am intristat cand am citit ca ti-a marturisit ca a facut-o. Mi-ar fi placut sa fiu eu primul care iti spune asta...
Ai incredere in ea. Te-a mintit inainte, te va mai minti si pe viitor, ca orice om.
Fa ceea ce crezi tu nu te lua dupa ce iti spun ali Eu de ex. iti zic sa-i dai papuci Pentru ca nu ei au sentiment fata de ea Ci tu)
Las-o balta. Daca ea la primul hop s-a si sarutat cu ala, data viitoare se culca cu el. Si ...sa nu cumva sa o crezi ca nu va mai exista data viitoare. Iar eu nu am o parere buna despre fetele care beau (cand se cearta), sunt instabile emotional. Imagineaza-ti ca pe viitor poate ai vrea ceva mai serios, ca si casatoria, si cand vii acasa de la munca, nu stii daca o mai gasesti acasa, apoi du-te si caut-o prin santuri. Nu cred ca iti doresti o astfel de viata. In orice caz, daca a avut tupeul sa se mai sarute cu ala, inseamna ca nu te iubeste asa mult cum crezi tu, sau cum iti spune ea. Succes!
Te-a inselat. Las-o asa. Daca te-a inselat acum te va insela si mai tarziu. Mai bine suferi acum decat sa suferi si mai mult mai tarziu. Si eu am prietena de 1 an si o iubesc dar daca mi-ar face asa ceva nu as mai vrea sa o vad in viata mea. Nu poate sa te iubeasca si sa iti faca asa ceva. Ca a baut putin asta e scuza? Nu exista nicio scuza pentru asta. Aceasta este parerea mea, dar tu fa ce crezi ca este mai bine pentru tine.
liliana77any întreabă: