anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare lume. am o problema. deci vorbesc cu o fata de 3 ani, am fost impreuna, ne-am certat, ne-am impacat din nou ca prieteni si de ceva timp tot o conving sa iesim afara. zice ca iesim si la nici o jumatate de ora inainte de intalnire imi spune ca nu poate si gaseste tot felul de motive. sufar foarte mult pe chestia asta. Azi a fost diferit. m-a chemat a zis ca are chef sa vorbim am zis ca vin si dupa am zis : mai iesim afara? ea a zis " poate da happy" nu am chef. am zis sa iesim de chestie".Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Cam nehotarata don'soara laughing
Eu zic sa nu mai insisti, si sa o lasi in pace. Deja incepe sa creada ca vei sta mereu la cheremul ei. Arata-i ca nu e asa!

| drodu94 a răspuns:

Nu o mai chema tu.asteapta ca sa vina ea la tine, sa te cheme ea. arata-i putina indiferenta si daca chiar tine la tine o sa iti arate lucrul asta si o sa faca ea primul pas

| ReZiSTorr a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Crede deja.i-am zis ca am pe altcineva si a zis ca nu o sa fie ca fel ca si cand eram cu ea.

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru ReZiSTorr):

Pai da, ea are impresia ca viata ta incepe si se termina cu ea. Eu zic sa o lasi in pace, sa ramana cu ideile ei, si sa-ti vezi de viata ta. Fete mai sunt...