| LordCristobal a întrebat:

Salutare lume!
Duminica trecută s-a reactivat spiritul de cuceritor in mine și am mai incercat inca o data sa agăț o gagica.
Deși nu a fost un eșec totuși e o ciudățenie la mijloc.
Fiind la Oktoberfest în Brașov mi-a picat cu tronc o fata care servea shoturi cu țuică. Bineinteles am cumpărat o băutură de la ea și i-am spus ca e o fata foarte frumoasa.Ea a zâmbit, a zis mersi și fără să îi spun eu mi-a lăsat Instagramul ei. Dupa asta am lăsat-o că trebuia sa mai servească și pe alții.
Ei bine dupa ce mi-a lăsat instagramul am mai așteptat o zi și i-am dat un mesaj.Dar ea nu mi-a mai răspuns la mesaj și nici eu nu am mai insistat cu alte mesaje.
Deci care-i șmecheria aici?
De ce fata mi-a lăsat Instagramul ca mai apoi sa nu manifeste niciun interes?

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Da, la fel ca sierra1, si eu cred ca daca tot primeste zilnic probabil sute de complimente (doar nu crezi ca esti singurul client care i-a spus ca e frumoasa, nu?), s-a gandit ca ar fi o oportunitate buna sa-si extinda si ea lista de urmaritori pe Instagram. happy

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~mi-a lăsat instagramul ..nu mi-a mai răspuns ...care-i șmecheria aici?~

un follower în plus dă bine, poate d-aia!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A uitat de tine.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu ti a dat numarul ei de telefon degeaba ti a lasat un cont fals de Instagram, ca de obicei pe aceste platforme nu se pun numele adevarate asa ca nu sti cum o cheama nu sti numarul ei de telefon si a batut joc de tine ti a dat flit, dar i-a fost rusine sa i ti spuna in față ca nu o intereseaza nimic de la tine a scapat de tine dîndu ti un Instagram cine stie al cui, mergi inapoi la ea sa vorbesti față in față cu ea intreaba o cum o cheama cerei numarul de telefon da il si tu pe al tau, invita o la film sau la o cafea si vezi daca acceptă, ce varsta are ea dar tu?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca atunci cand o vei revedea nu acceptă sa i ti dea numarul ei de telefon atunci numai ai ce sa faci decat sa o uiti, sigur are pe altcineva ca astea nu stau singure niciodata sunt curtate de multi baieti, daca fata este frumoasa atunci nu ai nici o sansa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era beata de aceea părea așa receptiva.

| Danny28 a răspuns:

Pentru a face urmaritori

| UnchiulRamiz a răspuns:

Sa facă followeri

| LordCristobal explică (pentru CristiDinBucuresti):

Salut,contul de Insta pe care mi l-am dat e destul de autentic, adică e real nu e un cont fake.
La prima vedere cred că ar avea intre 20-24 ani și evident daca o sa ma mai întâlnesc cu ea o să îi cer un număr de telefon dar nu cred că o să mă mai întâlnesc cu ea.
Iar eu am 23 de ani.
Eh, oricum mai sunt și alte fete pe lumea asta, nu trebuie să mă rezum numai la fata respectiva.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiidca da instagramul ei tutror baietilor care o plac, doar ca sa adune urmaritori.
Ce-i atat de greu de inteles?
Probabil ca are zilnic 10-20 ca tine si daca vreunul dintre voi a scris un mesaj mult mai frumos si corect gramatical, i-a raspuns aluia.