Da, la fel ca sierra1, si eu cred ca daca tot primeste zilnic probabil sute de complimente (doar nu crezi ca esti singurul client care i-a spus ca e frumoasa, nu?), s-a gandit ca ar fi o oportunitate buna sa-si extinda si ea lista de urmaritori pe Instagram.
~mi-a lăsat instagramul ..nu mi-a mai răspuns ...care-i șmecheria aici?~
un follower în plus dă bine, poate d-aia!
Daca nu ti a dat numarul ei de telefon degeaba ti a lasat un cont fals de Instagram, ca de obicei pe aceste platforme nu se pun numele adevarate asa ca nu sti cum o cheama nu sti numarul ei de telefon si a batut joc de tine ti a dat flit, dar i-a fost rusine sa i ti spuna in față ca nu o intereseaza nimic de la tine a scapat de tine dîndu ti un Instagram cine stie al cui, mergi inapoi la ea sa vorbesti față in față cu ea intreaba o cum o cheama cerei numarul de telefon da il si tu pe al tau, invita o la film sau la o cafea si vezi daca acceptă, ce varsta are ea dar tu?
Daca atunci cand o vei revedea nu acceptă sa i ti dea numarul ei de telefon atunci numai ai ce sa faci decat sa o uiti, sigur are pe altcineva ca astea nu stau singure niciodata sunt curtate de multi baieti, daca fata este frumoasa atunci nu ai nici o sansa.
Salut,contul de Insta pe care mi l-am dat e destul de autentic, adică e real nu e un cont fake.
La prima vedere cred că ar avea intre 20-24 ani și evident daca o sa ma mai întâlnesc cu ea o să îi cer un număr de telefon dar nu cred că o să mă mai întâlnesc cu ea.
Iar eu am 23 de ani.
Eh, oricum mai sunt și alte fete pe lumea asta, nu trebuie să mă rezum numai la fata respectiva.
Fiidca da instagramul ei tutror baietilor care o plac, doar ca sa adune urmaritori.
Ce-i atat de greu de inteles?
Probabil ca are zilnic 10-20 ca tine si daca vreunul dintre voi a scris un mesaj mult mai frumos si corect gramatical, i-a raspuns aluia.
meliss întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mindfulness întreabă: