| LordCristobal a întrebat:

Salutare lume!
Sa zicem ca veniti cu trenul de la mare si auziti un om care vorbeste la telefon spunand urmatoarele lucruri cu voce tare:
,,Ba frate, mai lasa-ma pe mine cu fetele.Pai eu daca vad una dezbracata fac infarct,ma ia ameteala, lesin.Si iti zic eu,e mai bine sa fii virgin,pai decat sa las una gravida sau sa iau vreo boala, mai bine stau cuminte in banca mea.Asa stau ca bossul cu berea in mana si ma uit ca un mare domn la un meci de fotbal decat sa imi fac griji in privinta femeilor."laughing))
Intrebare inspirata dintr-o faza reala.
Oameni buni, ce reactie ati avea daca ati auzi un asemenea discurs in public?laughing)))
V-ar amuza?laughing)))

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Personal m-as preface ca nu am auzit, si imi vad in continuare de zi. Dar mai intai, o sa arunc un ochi la oamenii din jur care au auzit de asemenea conversatia, doar ca sa le vad reactiile.

15 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Asta nu e discurs.Doar ai tras tu cu urechea la conversatia altuia, ca orice roman adevarat cu samanta de soacra in el.

| Wr3nch a răspuns:

M-as mira de ce gandire proasta are. Dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

| LordCristobal explică (pentru dullcat):

Nici nu era nevoie sa trag cu urechea ca omul efectiv se afla langa mine.

| dullcat a răspuns (pentru LordCristobal):

Asa....si de ce nu se poate sa respecti decizia altora? De ce nevoia de a rade de mentalitatea lor pe internet?

| LordCristobal explică (pentru dullcat):

Mai dullcat, esti prea serioasa, mai radem si mai glumim si noi ca si asa viata in Romania e grea.
O gluma aduce un zambet pe buzele oamenilor care acel zambet face bine si la nivel fizic dar si la nivel psihic.
Si nu e ca si cum l-as fi facut de ras, doar nu i-am zis numele real pe site.

| dullcat a răspuns (pentru LordCristobal):

Gluma e cand ambii implicati rad.Altfel e doar mistocareala de prost gust, specifica romanilor.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

laughing as rade

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Un om Sănătos 100000%%%% care se respectă și ține la sănătatea lui.

Prostia lui a vede alcoolul ca pe ceva bun.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Omul vrea o viata linistita el cu el, bravo lui daca se descurca si se simte bine asa.

| Miruna333 a răspuns:

Deloc, as crede doar ca-i penibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de dispozitie. Probabil m-ar amuza sau m-ar lasa indiferenta.

| sammie a răspuns (pentru dullcat):

Tu nu esti romanca? Ca tot subliniezi faptul ca asa fac romanii de zici ca tu n-ai face parte din poporul asta.

| sammie a răspuns:

Omu a ramas la mintea unui copil de 13 ani.

| dullcat a răspuns (pentru sammie):

Sunt romanca, iar cand merg cu transportul in comun, cu trenul etc. ascult muzica, un podcast sau orice altceva util, nu ii ascult pe ceilalti din jur.

| sammie a răspuns (pentru dullcat):

El a precizat ca omul era langa el, n-a tras cu urechea. Aici doar ne dam cu parerea, nu dam in cap la nimeni.