| Ionut3399 a întrebat:

Salutare, m-am despartit de o fata care si-a batut joc de mine acum 3 luni, nu o mai iubesc, am inteles ca e negura in interiorul ei, e extrem de falsa.Dar azi in prima zi de scoala am dat nas in nas iar, suntem in acelasi liceu si incepea sa se dea la prietenii mei facand pe fericita si etc...ideea e ca m-a durut cumva, ma doare prezenta ei pentru ca eu am iubit-o foarte mult iar ea se bucura ca mi-a facut rau si tot cauta fericire acum in alte parti la oameni care nu dau 2 bani pe ea. Nu stiu cum sa o ignor, sa o urasc nu pot, trebuie sa fiu un domn in orice situatie, dar ce pot sa fac? O sa fim in aceeasi clasa si la bac, iar asta nu stiu, e groaznic. Ce pot sa fac sa ma debarasez de tot, de iubit, nu o mai iubesc, de scarbit, sunt extrem de scarbit de gesturile ei mizerabile, in schimb tot ma dor anumite lucruri. A fost o relatie de durata, la 18 ani...

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Imprieteneste-te cu o alta fata si vei rezolva problema expusa. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce poti sa faci? In primul rând sa nu mai pui intrebari in legatura cu ea, trebuie sa ti-o stergi cat mai bine din minte, fa schimb de banci, fa schimbari drastice de a decora camera, nu mai sta in aceleasi locuri care te fac sa te gândesti la ea, redecoreaza camera, nu mai vizita locuri unde mergeati voi doi, ascunde/sterge tot ce-ti aminteste de ea. Ai inteles ideea.
Te doare? Nu te doare nimic, esti un mic frustrat pentru ca tu ai investit sentimente si nu le-ai primit in aceeasi masurã in care vroiai tu.
Da poate ca e falsa, dar ar fi trebuit sa te astepti/sa stii chestiile astea inainte sa pui sentinente pentru ea, ca sa le merite trebuia sa munceasca pentru a le avea din partea ta, a facut bine ca te-a ranit... pentru ca te-ai invatat minte sa nu mai iubesti inainte sa stii intr-adevar cum este cineva.
Care nu dau 2 bani pe ea? Foarte bine ca merge cu aia, pentru ca nu sunt naivi sa investesca in cineva pana nu merita, tocmai asta o face sa-i doreasca mai mult, sa munceasca pentru a o pune in valoare.

| Ionut3399 explică (pentru anonim_4396):

Un pic cam dur nu crezi, nu e cazul sa zici va adevarul doare, fata a jucat rolul perfect, mai bine de un an a meritat dupa care s-a schimbat radical, apreciez sfaturile dar faptul ca am iubit nu ma face retardat, am incercat sa o readuc ranindu-ma asta da, dar in acelasi timp ma claseaza cu o treapta peste ea, cineva sigur imi va intoarce favorul si o s fiu mandru sa iubesc din nou. Multumesc de raspuns

| mgtow a răspuns:

Pune pe una sa se dea prietena ta sa-i faci ciuda asa iti trece amarul

| Andreeush a răspuns:

Nu te mai uita la ea, evit-o cât poți, altfel nu ai ce face.