Ce poti sa faci? In primul rând sa nu mai pui intrebari in legatura cu ea, trebuie sa ti-o stergi cat mai bine din minte, fa schimb de banci, fa schimbari drastice de a decora camera, nu mai sta in aceleasi locuri care te fac sa te gândesti la ea, redecoreaza camera, nu mai vizita locuri unde mergeati voi doi, ascunde/sterge tot ce-ti aminteste de ea. Ai inteles ideea.
Te doare? Nu te doare nimic, esti un mic frustrat pentru ca tu ai investit sentimente si nu le-ai primit in aceeasi masurã in care vroiai tu.
Da poate ca e falsa, dar ar fi trebuit sa te astepti/sa stii chestiile astea inainte sa pui sentinente pentru ea, ca sa le merite trebuia sa munceasca pentru a le avea din partea ta, a facut bine ca te-a ranit... pentru ca te-ai invatat minte sa nu mai iubesti inainte sa stii intr-adevar cum este cineva.
Care nu dau 2 bani pe ea? Foarte bine ca merge cu aia, pentru ca nu sunt naivi sa investesca in cineva pana nu merita, tocmai asta o face sa-i doreasca mai mult, sa munceasca pentru a o pune in valoare.
Un pic cam dur nu crezi, nu e cazul sa zici va adevarul doare, fata a jucat rolul perfect, mai bine de un an a meritat dupa care s-a schimbat radical, apreciez sfaturile dar faptul ca am iubit nu ma face retardat, am incercat sa o readuc ranindu-ma asta da, dar in acelasi timp ma claseaza cu o treapta peste ea, cineva sigur imi va intoarce favorul si o s fiu mandru sa iubesc din nou. Multumesc de raspuns
CristinaCriss40 întreabă: