| Bloock a întrebat:

Salutare, ma confrunt cu un stres destul de ridicat si as vrea niste pareri. iubitei mele trebuia sa-i vina menstruatia pe 27 noiembrie si inca nimic, are dureri de sani, burta, cosuri si pofte specifice. Sexul mereu protejat, niciodata fara.
As dori sa stiu daca e ceva ce sa ma puna pe ganduri. la ovulatie i-a curs un lichid mai ciudat, ceva maroniu ce nu a mai patit pana acum.

Astept parerile voastre, fara mistouri si raspunsuri inutile, multumesc!

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"stres destul de ridicat... iubitei mele trebuia sa-i vina menstruatia pe 27 noiembrie si inca nimic...e ceva ce sa ma puna pe ganduri"

mda, e cazul - se pare - să vă gândiți la un nume pentru bebe

| Bloock explică (pentru sierra1):

Am scris si mai sus ca nu am nevoie de raspunsuri inutile si mistouri, din pacate nu ai fost capabil/a sa intelegi. Multumesc oricum!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Este necesar un consult ginecologic urgent, stai linistit ca nu este insarcinata daca spui ca sexul a fosat mereu cu prezervativ, acum acele scurgeri maronii durerile de sîni si poftele sunt cauzate de dezechilibre si fluctuatii hormonale specifice inceperii vietii sexuale, corpul ei suferă modificari chiar daca nu este gravida, ce varsta are ea? Trebuie sa mergi cu ea la ginecolog sa o consulte sa i facaecografii sa vada daca exista sau nu modificari, ea anticonceptionale? Multa sanatate.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate este racită, o cistită sau anexită poate deregla serios ciclul menstrual.

| Bloock explică (pentru CristiDinBucuresti):

Salut, 18 ani, viata sexuala activa de un an de zile de cand suntem impreuna. Iar inceputul a fost la 16ani. Nu, nu a folosit niciodata anticonceptionale

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Bloock):

Am inteles, dar după inceperea vietii sexuale, fetele trebuiesc consultate de ginecolog ca intervin schimbari importante in corpul ei, asa ca fa ti timp si mergi cu ea la ginecolog sa o consulte. Multa sanatate.

Doreste intai sa faca un test de sarcina caci i-ar mai lua putin din stres, dupa la un ginecolog. Dar de cand a avut scurgerile alea la ovulatie e foarte stresata si panicata, sa nu fie asta factorul care face ca perioada sa-i intarzie. nu stiu

Daca te referi la stres/panica, este foarte stresata si panicata. poate asta e motivul pentru care nu a venit… inca

| Violleta2022 a răspuns:

Sa faca un test de sarcina!