Total real si adevarat!
"Pe o scară de la 1 la 10, durerea în naștere acumulează 15 puncte.
O confirmă nu doar mamele care au trecut printr-o asemenea experiență, dar și medicii obstetricieni.
Comparată deseori cu alte surse de durere, cea simțită în timpul travaliului depășește cu mult suferința cauzată de o fractură de exemplu. Iată de ce chinul prin care trece o femeie în travaliu depășește frecvent toate așteptările pacientelor."
https://www.medpark.md/......ginecolog/
Nu primește ci suportă. Este greu de evaluat, că nu există metru pentru durere. Vaginul, care este oarecum elastic, trebuie să se dilate până trece capul copilului prin el.
ASA DE TARE LE DOARE, pe mine m-a zgariat pisica si incepeam sa tip de ma audea cineva dincolo de moldova dar voi suportati asa durere maxima, hmmm, interesant daca un baiat suporta si el asa ceva, cand eram mic, credeam ca m-au scos pe burta dar cu ajutorul tiktok-ului am descoperit ca ne scoate pe locul intim femenin, recunosc ca e tare scarbos dupa ce m-am uitat azi la un video dinasta pe Youtube, vedeam cum pacienta tipa din toate puterile ei si se largea vaginul ca sa treaca capul cum a zis si sadrian, dar daca le doare cand trece capul, ma inchipui cum le doare cand trece corpul copilului, si apoi dupa ce l-a scos, a lesinat instant si a scos multa urina pe vagin, foarte scarbos, facea si treaba mare. Imi e jale ca suportati asa ceva, dar dupa asta aveti o bucurie extrem de mare care depaseste durerea. Site-ul asta pe care mi lati lasat mia oferit putine informatii despre naastere si acum am aflat si informatii despre nastere. Va multumesc de informatii si o zi buna!
Mersi si tie, Sadrian, scuze ca nu ai primit funda dar cu totii ati dat un raspuns care ma lasa fara cuvinte! Meritati cu toti funda dn partea mea
Simte o durere foarte puternica! Eu ma mir cum rezista. De aia e mai bine prin cezariana, ca poti face accident vascular sau altele in fortarea aia, unii au facut si la sex desi nu te doare, insa te fortezi cat de cat, damite la nastere.
Pai eu doar gandindu-ma la aia n-as face copil, sau doar prin cezariana.
Nu cred ca e prea placut dar nici o durere insuportabila nu cred ca e, din moment ce multe aleg sa-l faca pe al doilea, al treilea... Durerea aia nu pare sa intre prea mult in calculele lor daca sa faca sau nu copii. Deci e suportabila.
liliana77any întreabă: