,,Eu personal aleg sa ma vad doar cu fete si sa am relatii.iar...'' reprezinta orientarea sexuala de natura ''HETEROSEXUALA'' tipica, in nici un caz ''BISEXUALA'' asa cum ai afirmat initial. Multa sanatate!
De ce crezi că ar trebui să spui cuiva? Vezi-ți de viața ta înainte și trăiește-o cum îți place și fă ceea ce-ți place. Nu ești obligat să dai socoteală nimănui. Ești singurul care hotărăște ce e bine și ce nu pentru tine.
De ce sa le spui? Le spui eventual daca intalnesti pe cineva de acelasi sex cu care ajungi daca e cazul sa ai o relatie mai serioasa.
Da, corbulabrosu, dar simt atractie si pentru baieti.
I mean, daca imi imaginez ca as face cuiva oral, am erectie. Si asta nu este o chestie normala pentru un heterosexual.
Pai nici n-o sa vreau sa se-ntample asta.
vreau pe viitor sa am o relatie cu o fata, si sa am copii, etc!
multumesc de raspuns!
Conrad, de crezi ca ti-ai dat seama abia acum ca esti bisexual? Eu cred ca esti bisexual in mica masura, bisexual cu accent pe atractia catre fete. Asa ca vezi-ti de viata ta, ca pana acum, si nu ai decat sa te complaci in fantezii cu baieti, dar nu abuza, sa nu inclini balanta spre gay. Cat despre informatiile despre tine, astea iti apartin tie, si e treaba ta ce spui altora, asa ca spune doar ce iti convine.
Si nu inseamna ca esti fals daca ti o chestie ascunsa fata de cineva?
Nu e nimic deosebit să fii bisexual. Majoritatea suntem, deși puțini au curaj s-o recunoască, fie și doar față de ei înșiși.
Nu e cazul să spui despre asta cuiva - orientarea ta sexuală precum și viața ta intimă sunt lucruri care țin de intimitatea ta, sunt lucruri ce nu se fac publice. Nu te va judeca nimeni din cauza sta.
Doar nu tii ascuns ceva ce il priveste. Asta face parte din viata ta privata. Nici nu cred ca intereseaza pe cineva.
Foarte adevarat ce ai afirmat. Putini avem curajul sa ne asumam bisexualitatea cand de fapt e ceva ce tine de natura umana. Un aspect aproape banal in zilele noastre. Nimic nou sub soare.
Ana_6759 întreabă: