anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
Mi-as dori foarte mult ca sa aflu un raspuns de la voi pentru intrebarea mea.
Eram la scoala cu baieti, fete pe terenul de fotbal si cineva asa pe neasteptate m-a lovit cu piciorul la fund(a fost dureros)la un moment dat am inceput sa sangerez, dar menstruatie avusem in acea luna. Vreau sa stiu mai sunt virgina sau nu.Relatii sexuale nu am avut...(si da la ginecolog o sa ma duc)dar vreau sa stiu si de la voi citeva idei, va rog frumos.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda,ce taran prost e ala, venit de la prasit.Gen din ala care bea o bere la 2, 5 l si pica in cap.Ma rog,in primul rand nu te-a lovit in fund, te-a lovit in "alta parte", iar daca te-a lovit "acolo", din cate stiu eu, e posibil sa nu mai fii virgina.Himenul e la intrarea in vagin,daca te-a nimerit,si a patruns chiar si un centimetru,cam aia a fost.
Imi pare rau,dar cam asta e adevarul.
Nu te deprima, sunt tragedii si mai mari in viata, capul sus.
Ps: Poti sa te duci si la ginecolog, sa verifici, si sa nu fie si altceva.
O seara frumoasa!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

In sfarsit, un expert al suturilor in marmota, tarani prasiti care se imbata dintr-o cantitate de bere mai mica de 2.5 L si un fin cunoscator al himenului aflat la intrarea in vagin! Unde erai tu pe vremea comunismului, puteai fi salvarea noastra!?

Macar ai sfatuit-o pe ea sa nu se deprime, pe mine m-ai ravasit total! In ignoranta mea credeam ca deja am vazut granitile penibilului si pe cele ale ale libidinismului...

PS: Pentru ca e o ocazie unica in viata, daca un prieten iti da un sut in fund si ii simti degetele... dupa cati centimetrii te poti considera homosexual?

Himenul e la intrarea in vagin (gresesc?), am specificat ca, daca lovitura nu a fost in fund, e posibil, plus ca a spus ca a simtit degetele, deci daca e lovitura in fata si ma repet, e posibil.
Am incurajat-o sa nu fie suparata, pentru ca nu e vina ei.
Si m-am luat de ala pentru ca trebuie sa fii un retardat ca sa lovesti o fata.
Cati ani ai? De curiozitate intreb happy
Si spune-mi cu ce te-am deranjat.

| Oana92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne, ce imi e dat sa citesc...
Tu ai vazut vreodata o femeie goala? Sau macar o poza cu o femeie goala? Cum naiba ar fi putut ala sa patrunda in vaginul ei printr-un sut? CUM? Nici daca statea cu picioarele desfacute si alea dadea in ea ca la tinta si nu ar fi reusit asa ceva!

Iar himenul e o pielita pe marginea vaginului, nu o bula de sapun care la o adiere mai puternica de vant se sparge.

Ai speriat fata inutil!

| anonim_4396 explică (pentru Oana92):

Ok,a primit un picior in vagin,a simtit degetele,a curs sange.Zi tu,ce poate fi dupa detaliile astea?
S-ar putea sa fie pusa la misto intrebarea,dupa cum a zis OMFGConrad.
si stai linistita,ca se duce la ginecolog, si ca I-AM SPUS ca s-ar putea sa gresesc, si sa se duca la ginecolog, si a zis ca se duce, deci nu e speriata.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu spitul, cu latul, cu exteriorul, cu siretul, cu calcaiul?

Parca cu fata piciorului, i-am simtit degetele de la picioare(asta sper ca ai in vedere da?)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar e posibil sa nu am dreptate, si sa fie altceva, de aceea e bine sa te duci la ginecolog, bine? :d

Ok...mersi ca ai raspuns la intrebarea meawinking

| Chiriac_Ionel_1972 a răspuns:

Nu nu cred