Mda,ce taran prost e ala, venit de la prasit.Gen din ala care bea o bere la 2, 5 l si pica in cap.Ma rog,in primul rand nu te-a lovit in fund, te-a lovit in "alta parte", iar daca te-a lovit "acolo", din cate stiu eu, e posibil sa nu mai fii virgina.Himenul e la intrarea in vagin,daca te-a nimerit,si a patruns chiar si un centimetru,cam aia a fost.
Imi pare rau,dar cam asta e adevarul.
Nu te deprima, sunt tragedii si mai mari in viata, capul sus.
Ps: Poti sa te duci si la ginecolog, sa verifici, si sa nu fie si altceva.
O seara frumoasa!
Parca cu fata piciorului, i-am simtit degetele de la picioare(asta sper ca ai in vedere da?)
In sfarsit, un expert al suturilor in marmota, tarani prasiti care se imbata dintr-o cantitate de bere mai mica de 2.5 L si un fin cunoscator al himenului aflat la intrarea in vagin! Unde erai tu pe vremea comunismului, puteai fi salvarea noastra!?
Macar ai sfatuit-o pe ea sa nu se deprime, pe mine m-ai ravasit total! In ignoranta mea credeam ca deja am vazut granitile penibilului si pe cele ale ale libidinismului...
PS: Pentru ca e o ocazie unica in viata, daca un prieten iti da un sut in fund si ii simti degetele... dupa cati centimetrii te poti considera homosexual?
Himenul e la intrarea in vagin (gresesc?), am specificat ca, daca lovitura nu a fost in fund, e posibil, plus ca a spus ca a simtit degetele, deci daca e lovitura in fata si ma repet, e posibil.
Am incurajat-o sa nu fie suparata, pentru ca nu e vina ei.
Si m-am luat de ala pentru ca trebuie sa fii un retardat ca sa lovesti o fata.
Cati ani ai? De curiozitate intreb
Si spune-mi cu ce te-am deranjat.
Doamne, ce imi e dat sa citesc...
Tu ai vazut vreodata o femeie goala? Sau macar o poza cu o femeie goala? Cum naiba ar fi putut ala sa patrunda in vaginul ei printr-un sut? CUM? Nici daca statea cu picioarele desfacute si alea dadea in ea ca la tinta si nu ar fi reusit asa ceva!
Iar himenul e o pielita pe marginea vaginului, nu o bula de sapun care la o adiere mai puternica de vant se sparge.
Ai speriat fata inutil!
Ok,a primit un picior in vagin,a simtit degetele,a curs sange.Zi tu,ce poate fi dupa detaliile astea?
S-ar putea sa fie pusa la misto intrebarea,dupa cum a zis OMFGConrad.
si stai linistita,ca se duce la ginecolog, si ca I-AM SPUS ca s-ar putea sa gresesc, si sa se duca la ginecolog, si a zis ca se duce, deci nu e speriata.