N-am mai ras de multa vreme atat de bine, mi-ai facut ziua Am simtit ca imi pica cerul pe pamant ) 8 clase cu diploma ai
Ma bucur ca ti-am facut ziua Eu am fost cat se poate de serios dar se pare ca in ziua de azi pe TPU se fac numai misto-uri.
Salut! Știu ce zici, dar cel mai recomandat este să faci in așa fel să vă întâlniți "întâmplător", dacă știi ce zic ..treci pe la job la ea sau etc și mergi încrezător, bagă te în seamă cu niște colege de ale ei, dacă vinde spre exemplu cafea, și îi poți cere ei, fă niște glume cu diferite tente. și fă i puțin din ochi..trebuie să i joci jocul dacă chiar te a lăsat fiindcă "n ai încredere".
părerea mea este că nu merită, o fată bună e cuminte..nu te lasă că nu ai...
Din moment ce se uita pe profilul tău de Facebook inseamna ca te place dar e și ceva ce ii displace la tine și o face sa dea înapoi. Poate are preconcepții. Nu renunța dacă chiar nu o poți uita. Încearcă sa te apropii de ea. Gen sa ieșiți cu același grup de prieteni sau sa faceți altceva împreună iar în acele momente te poți purta cu ea într un mod mai special acordandu I multă atenție și sa iti arăți cumva intențiile de ceva serios cu ea. Dacă ea te evita asta e o solutie