anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu prea imi batea gandul sa-mi expun anumite informatii pe asemenea site-uri sau altundeva, totusi as avea nevoie de o sugestie/parere, pentru a nu da gres, ceea ce am putut sa fac pana acum.

De aproximativ o luna, vorbesc cu o fata pe retelele de socializare, oriunde prind si discutam multe, pur si simplu.
M-am intalnit cu ea de vreo 2-3 ori, prin intermediul unui prieten, fiind si el la randul lui cu prietena, in localul respectiv.
Am vorbit asa un pic, fiind destul de timid/emotiv, imi e greu sa vorbesc mai multe, pana ma acomodez cu acel om.
In aceste 2 iesiri, le-am condus amandoi acasa, urmand ca eu, la plecare sa primesc o imbratisare din partea ei (asa a fost si a 2-a oara), iar in plus... m-am mai intalnit asa, o singura data, ca ne-au chemat undeva fetele si asa mai departe, nu intru in detalii.

Problema e in felul urmator, tot incep sa ma gandesc, oare sa-mi exprim sentimentele fata de ea, la momentul potrivit sau sa mai am rabdare si sa incerc sa-i daruiesc (de ex. flori sau mai stiu ce), asa poate e mai subtil. Acuma, nu stiu... daca chiar m-ar placea, nu-mi pot da seama.

Nu prea am spus, cine stie ce si nu stiu daca se intelege, fiindca nu vreau sa dezvalui prea multe informatii privind ce am mai facut, deoarece vreau sa fiu putin mai privatizat legat de acest subiect.

Daca mai e nevoie de explicatii, va astept cu intrebari si mai raspund, intr-un mod cat mai bine pentru mine.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

,,Problema e in felul urmator, tot incep sa ma gandesc, oare sa-mi exprim sentimentele fata de ea, la momentul potrivit sau sa mai am rabdare si sa incerc sa-i daruiesc (de ex. flori sau mai stiu ce), asa poate e mai subtil. Acuma, nu stiu... daca chiar m-ar placea, nu-mi pot da seama.'' Daca ti-ai pune mintea la contibutie si te-ai gandi logic si rational, asa conform parerii tale care a putut fi motivul ce a respectiva fata a acceptat sa se intalneasca cu tine si nu doar 1 singura data? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai poti incerca sa o saruti, la sfarsit sau când simti momentul daca nu se opune cel mai probabil ii place de tine, fi fara griji daca te-a imbratisat ea a mers bine o sa te lase.
Nu ii oferi poate doar una singura este foarte sec, o sa vadã ca nu te crezi destul de bun sa o cuceresti farã sa-i oferi flori, si pici foarte prost in ochii ei, mai bine o inviti la o ingetatã sau schimbi localul daca a-ti baut inainte, la urmatoarele intâlniri mancati ceva. Sa vadã ca progresezi de la ceva mic la ceva mai serios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Mi-am dat seama si de chestia asta ^_^... Dar nu era gandul sa ma intalnesc cu ea, ci pur si simplu... l-am sunat pe prietenul meu si am mers acolo, apoi s-a nimerit sa fie si ea atunci, urmand sa intram si sa mergem la masa la ele, ca asa a fost si a 2-a oara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Inteleg...
Eu nu am experimentat pana acum, sarutul si de asta n-am avut de gand, in momentul ala.

Ma gandeam la varianta cu florile si inca ceva, pentru ca e plecata acum in vacanta si pana revine, sa o surprind in felul asta, asa poate ii starnesc si ei interesul mai mult.

As incerca cu o invitatie undeva, dar mi-au intervenit ideile astea si nu stiam cum sa fac.
Ma enerveaza faptul ca, daca o sa fiu doar cu ea (f2f)... nu prea am idei de discutat si in momentul cand sunt in fata telefonului si vorbesc cu ea prin scris, imi vin tot felul de vorbe laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar mai fi o problema, ca ea ii placea inainte de prietenul meu bun, de foarte mult timp... cu ocazia asta am intervenit eu, sa ma cunosc cu ea. Doar ca, ea s-a bagat in seama si m-a intrebat prima data, daca putem vorbi in amanunte despre chestia asta si asa am ajuns sa vorbesc intr-una cu ea, pana in momentul de fata.
Cat de cat, de aproape 2 sapt. nu prea o mai intereseaza de prietenul meu asa mult.
De asta, am tot felul de confuzii si frustrari, ca nu stiu ce-ar avea de gand.

Am vorbit si cu prietenul meu legat de chestia asta, iar el mi-a spus ca nu prea ii place de ea si a lasat-o asa sa fiarba, pana cand... a cam renuntat de-al place pe el, din cate observ, dupa aproximativ 1 an.

| ToniChoco123 a răspuns:

Pai depinde de cat de mult v-ati apropiat, de cat de mult timp vorbiti/ va intalniti. Daca simti ca si ea s-a apropiat de tine.
Mai bine, dupa parerea mea a-ti mai iesi la vreo intalnire ceva, un suc, la film, poate la restaurant, si cand ti se pare momentul cel mai romantic si cel mai potrivit, spune-i.
Acuma nu iti mai pune si tu intrebarea de genul "daca m-ar placea". Atunci nu ai m-ai ajunge la nimic. Dupa parerea mea mai bine i-ai pune, eu cred ca te-ar placea. Daca chiar ai vrea sa iti completezi momentele de romantism, atunci da, i-ai putea darui niste cadouri simple, ca sa nu creada ca esti nu stiu ce bogatan pentru ca atunci ar putea profita de tine, niste flori.
Eu iti spun Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Gândesti prea mult stai chill, invit-o unde crezi tu ca o sa mearga cel mai bine, daca se simte aleasa e cel mai bine.
Pune-i Cât mai multe intrebari, las-o pe ea sa vorbeasca si nu iti face griji daca intervine un moment de liniste 5-10 minute nu te frustra, sa incepi sa devi paranoic; ca vai doamne merge prost; ce trebuie sã spun acum. laughing este doar in mintea ta, daca ea vede ca nu te deranjeaza nimic o sa-i stârneasca atractia fatã de tine.