anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.O sa intru direct in detalii.Sunt un baiat de 18 ani aproape 19 si imi place foarte tare de o fata... din pacate fata aceea are 14 ani.Este o fata foarte serioasa, dansatoare, participa la diferite concursuri.Nu am cuvinte sa spun cat de tare o iubesc.Stiu ca nu este tocmai normal.Sunt o persoana foarte serioasa care iubeste pe toata lumea si ajut pe oricine... oriunde chiar daca o sa sufar.Ideea e ca am vorbit o saptamana prin mesaje.Am hotarat sa iesim dar pana sa iesim imi spune ca mediteaza pe cineva.Am iesit sa alerg si am intalnit-o (pentru prima data dupa o luna)M-am oprit si am incercat sa tin o conversatie dar ea a inceput sa "fuga" de mine. Practic o lua inainte.I-am spus ca o conduc pana la poarta.Am condus-o si la un moment dat mi-a zis ca e ok si ca trebuie sa o ia pe sora ei.A doua seara i-am spus ca imi place de ea(prin mesaje. Greseala nr 1).Si am facut greseala sa o intreb daca si ei ii place de mine.(Greseala nr 2)
Nu cred ca nu-i place de mine.O data tata si cu mama, cu sora si fratele au plecat la nunta la o vecina.Parintii ei nu aveau loc si pentru ea, asa ca au trimis-o la tata si la mama.In masina a intrebat de mine.Hopa. ceva nu e ok.In timp ce o conduceam am intrebat-o daca a intrebat de mine. A zis ca da dar cica a intrebat si de fratii mei(Sanducu nu a venit?)Asa mi se spune la mine la sat.
Eu NU sunt genul de baiat care vrea sa intretina relatii din acelea.Ca sa va faceti o idee despre mine: Eu nu beau alcool, cafea etc. Nu Fumez. Practic sun cuminte. Asa spun ai mei ca sunt.Dar eu i-am suparat foarte tare intrecut.Nu voiam sa invat..nu-i ascultam.Pana m-am trezit.

Dece imi place de o fata asa mica?
Parintii mei imi tot spun:"ia uite-o pe Iuliana" acela era numele ei."E frumoasa, e desteapta" etc.
Eu nu am bagat de seama deoarece era si este o copila.
Dar dupa un an de indesat in cap informatiile ca e frumoasa, bag-o in seama, fi cu ea. M-am stricat.Acum o iubesc si ma gandesc la ea non stop.Nu pot dormii noaptea...
Probabil ca ii este rusine.
Mama ei imi spunea: ginere.
Tata cand vorbea cu tatal ei imi spunea de fata cu el.Vezi ca are fete frumoase...Eu muream de rusine.
Cand i-am spus ca-mi place de ea mi-a spus ca se axeaza pe scoala.Nu mi-a zis doar ca nu-i place.Dar dupa ce intra la liceu sigur mi-o fura cineva, daca se ia de tigari, daca se strica? Eu nu vreau astacrying(

Ma vad foarte rar cu ea.
Eu cred ca ii este rusine de mine.Cand am condus-o nu s-a uitat deloc la mine.Si Vorbea foarte mult. Avea un ton deschis.
Da-ti-mi niste sfaturi va rog.
Nu vreau sa renunt la ea.
Intre parintii ei este diferenta de 4 ani, intre parintii mei sunt 5 ani.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Rolitech98 a răspuns (pentru falokrat):

Mda. Ai mare dreptate.M-am stricat la cap.Pana la urma mai sunt si fete de varsta mea.Multe fete ma baga in seama, dar eu nu prea vorbesc cu ele deoarece sunt cu ochii doar dupa banii mei.
Sper sa mai primesc raspunsuri.Sa vad si eu ce prost sunt.