anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.Revin,cu o alta intrebare.Ce ati face daca iubiti nebuneste o fata care nu da nici 2 bani pe voi si mai mari sanse sunt sa cada ACUM un meteorit peste Romania...decat sa aveti o relatie cu ea?(chestia asta ma terorizeaza de 1 an)Numai cand aud numele ei,sau vad o poza cu ea,imi sare inima din piept, chair daca stiu ca ea nu da 2 bani pe mine.As vrea sa stiu totusi ce ati face voi. Mersi

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Ştii cum e faza cu tine şi aceea tipă care nu dă doi bani pe tine?

E ca şi cum ai vrea să înoţi într-o mare cu valuri puternice şi nu ai mâini.
Nu are rost să îţi mai iroseşti cu ea, până la urmă e pierderea ei.
E timpul să o uiţi, e timpul să mergi mai departe!
Acum sper că nu o să-mi spui că nu ai cum să o uiţi, ba dimpotrivă, o poţi uita foarte uşor.

Pierdem lucruri în viaţă să câştigăm altele.

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Daca nu ar da 2 bani pe mine l-as uita definitiv si l-as uita. Sunt si alti baieti/fete care sunt mai buni ca el/ea. Nu mai plange dupa cineva care nu te merita, las ca o sa treaca timpul asta cu indragosteala:*.

| Ottakringer a răspuns:

Sfatul meu? Asteapta sa pice meteoritul laughing si incearca sa o uiti.

| digital7shady a răspuns:

Incearca, in caz ca face pe inabordabila, sa faci si tu la fel. "Da-te" la alte fete cand e prin preajma, cand sunt prietenele ei prin preajma(sigur barfesc ele intre ele, ajunge vorba si la fata respectiva). Arata-i ca nu detine controlul. Dar nu face greseala sa nu mai vorbesti deloc cu ea. Vorbeste prieteneste, ca si cum nu vezi niciun interes in ea, fa-o geloasa intr-un cuvant. Chiar daca nu simte nimic pentru tine, tot va fi geloasa, a pierdut atentia ta. Dar sa speram ca simte ceva si face pe inabordabila. Incearca ce ti-am zis pentru o luna, doua apoi revino.

| Aliendina27 a răspuns:

Buna. Si eu sunt cam la fel ca tine... Sunt indragostita rau de tot! Dar el nici nu cred ca m-a observat pentru ca sunt foarte foarte timida... Poate si pentru ca el e mai mare decat mine sad Eu stiu ca inima mea nu v-a ceda desi stiu ca nu prea am sanse cu el... Dar asa se intampla... Dragostea nu e intotdeauna roz. Te sfatuiesc sa incerci sa o cuceresti avand in vedere ca esti baiat. Stiu ca e greu dar du-i flori, du o conversatie draguta cu ea apoi poti sa ii zici ce simti. Daca nu simte nimic pentru tine, mai bine cauta o fata care sa tina la tine. Te pup si mult succes.

| numauitaoricesevaintampla a răspuns:

Stiuu cum e dar totul incet incet cunoscand si incercand cu adevarat sa treci peste asta vei reusi.Chiar de e singura persoana care o vezi in jur chiar de sunt 10, ai putea sa vezi si probabilitatea ca ea sa o faca pe inaborbabila sa para ca se lasa greu sau pur si simplu insisti degeaba si tu pierzi timpul ea si-l umple si probabil se simte mandra ca te poate avea in orice moment ar dori observand ca gandesti mai mult cu sentimentele decat cu capul.Succes!