| CASIAN29 a întrebat:

Salutare
S-a întamplat ceva ce nu credeam că se va întâmpla vreodată în viața mea

*Înainte de toate va rog sa ascultați,, povestea" ca sa întelegeti

Eu am 21 de ani iar părinții mei sunt prieteni de familie cu părinții unei femei de 29 de ani

Eu și cu aceasta femeie am,, copilărit" daca pot sa spun așa.

Nu eram prieteni sau ceva când eram mai mic..doar că vorbeam mult

Eu eram copil. aveam 10 ani...iar ea avea 18.
Vorbeam asa chestii mai de moment.

De ex: Ce fac eu pe la școală..chestii de genul.

Imaginati-va voi ce puteau să vb o fata de 18 și un copil de 10

Am ținut-o așa multi ani.ea a plecat în Italia la munca când aveam 12 ani și venea de sărbători acasă. părinții ei fiind prieteni cu ai mei..veneau mereu la noi și făceau sărbătorile..venea și ea și acolo vorbeam cu ea

Mă mai întreba de ex când am împlinit 14 ani. dacă am o iubita și tachinări de genul
O vedeam așa ca o sora pentru mine

Au trecut anii dar după aia nu am mai văzut-o când am făcut eu 19 ani..am plecat și eu din țara, mai exact în Franța și când eu eram acasă nu era ea...și când era ea nu mai eram eu.și tot așa

Dar până la urmă am reușit să vin acasă luna aceasta și am stat de vorbă cu toți

Am aflat că și ea va sta în România până la vară și așa ne-am luat cu vorba

Nu mă mai văzusem cu ea de 2 ani.mi-a spus că m-am schimbat radical, că își aduce aminte când eram doar un băiețel

Eu în acești ani m-am schimbat mult
Am fost un copil fragil și mic

Pe la 16-17 ani aveam înaltimea de 176cm dar după 18ani s-a întamplat ceva și am crescut foarte mult..nu îmi explic cum..acum am 189-190cm la 21 de ani.

M-am dezvoltat mai greu

Trecând înapoi la ce mi-a spus ea:

A spus că m-am schimbat mult și că nu mă mai recunoaște.ea pentru mine părea oarecum la fel

Am vorbit foarte multe cu ea, am ras foarte foarte mult cu ea și nu exagerez. extraordinar de mult
A doua zi s-a repetat istoria.a venit cu părinții ei la ai mei acasă și până la urmă am rămas doar noi 2 pentru că ai mei și ai ei au plecat pentru 2-3 ore sa își cumpere niste chestii pentru că erau invitați la nunta unui om din sat

Bun..cum spuneam și mai sus am vorbit iar cu ea..am ras iar atât de mult, am povestit..ne-am simțit bine, am povestit întamplari..etc

*Dar când trebuia să plece acasă s-a întamplat ceva

Mi-a spus așa:

-Stii,eu sunt mai directă știi asta,a început să-mi placă de tine și aș vrea să te întreb dacă nu ai vrea să ieșim undeva zilele astea,daca nu te deranjeaza

Atunci mi s-a tăiat filmul
Tot ce am putut sa spun a fost
-Daa.vorbim pe Instagram când vrei

Ba frate fix asta am spus,zici că eram beat, nu se mai legau cuvintele. după aia a plecat acasă
Mi-a mai spus că sunt un bărbat cuminte și chestii de genul.că îmi văd de treabă mea.eyc

Tot ce pot spune este că NU glumea.o cunosc prea bine și știu cum face când glumește

Eu personal nu-mi pot imagina că aș putea fi împreuna cu ea.mparva in capul meu nu se poate,dar totuși pot încerca

Ea e super frumoasa,blonda, ochi verzi și nu pare de 29 de ani..pare cam de 23-24 și are o personalitate așa mai copilăroasă și se adaptează la o conversație..indiferent că ai 13 ani sau 50

Nu știu ce să cred

Vi se par normale aceste relații Eu am 21 iar ea 29. n-am mai auzit
N-am mai auzit ca femeia sa fie mai mare într o relație

®Așa că sa trag o concluzie:
1.Cu toate că nu o vad ca pe o iubita, pot încerca
2.Sunt foarte confuz, mă știe de când eram mic dar nu mă așteptam să-mi spună așa ceva
3.Ce părere ați avea despre un cuplu cu aceste vârste?
Nu am mai auzit că femeia sa fie mai mare

Va rog ajutați mă cu sfaturi,păreri, opinii etc
E 6 dimineața când scriu asta! N-am dormit toată noaptea!

Va rog ajutați mă

5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai 20 de ani sau 21?
https://www.tpu.ro/......ia-colegi/

Sau 25 si locuiesti in Canada de la vârsta de 5 ani?
Si ai apartament si 16.000$ :))
https://www.tpu.ro/......am-cam-de/

| mihai69 a răspuns:

1. Ba bine că nu!
2. Ei, uite că ți-a spus!
3. Dacă ei sunt ok, ce treabă am eu?!?
Bagă mare și multă baftă!

| Emilian65 a răspuns:

Pentru o căsătorie adevărată, este cam mare diferența de vârstă. Cauta o fata de vârsta ta și întemeiază-ți o familie durabila.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si de ce crezi ca ne ar interesa pe noi, aia e o crvă si face sex cu toti acum te a gasit pe tine, vezi poate are vreo boală panarama ca aia nu ai. Lasa o sa vorbeasca singură, cauta ti o fata de varsta ta nu asta, asta e batrînă pentru tine si f.tă de toti.

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Buna seara dragul meu casian29(doua zeci si noua) eu te as sfatui sa o iei treptat(PAREREA MEA! NU IMI ASUM VIITOARELE GRESELI DACA IMI IEI CUVINTELE IN SERIOS.)Continui.Ar trebui sa o iei de la zero si sa vedeti cum va intelegeti ca si un POSIBIL/VIITOR cuplu! FUNDA?!