| tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Salutare spuneti-mi va rog ar trebui sa ma despart de iubitul meu daca el ma stimeaza imi arata sentimentele sale tine la mine ma suna de fiecare data si evita orice situatie cind ar trebui sa fie vreun conflict... merita oare sa fie punctul aici de mine nu stiu ce sa spun am si eu sentimente fata de el dar parca nu atit de puternice...( ce sa fac?

12 răspunsuri:
| FailL a răspuns:

In primul rand, PROASTA ESTI!
in al doilea, stai dracu cu el, cine crezi ca accepta o asa analfabeta langa? vai de capul meu, dupa ce ca nu legi doua cuvinte mai si comentezi de ala. n-ai sentimente puternice ca e baiat bun si l-ai luat de prost, si te-ai **** in capul lui. da pana la urma mai bine lasa-l, o merita si el saracu una mai sanatoasa.

| iulia91 a răspuns:

E cam greu sa inteleaga cineva un text formulat de tine laughing asta una la mana happy si doi, daca te "despartesti" de el, asigura-te ca asta vrei cu adevarat si nu e doar o nebunie de moment. Desi, din cate am inteles (sper ca bine), tipul e destul de indragostit, nu stiu daca merita sa-l lasi. Bafta happy

| SentimentalConsil a răspuns:

Din cate am inteles tu zici ca nu ai aceleasi sentimente pentru el, poate ca tu esti o persoana mai rece si din cauza asta simti asa ceva, cand ai facut dragoste cu el ai facut de placere sau de curiozitate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt si fete mai bune pe lumea asta. eu cred ca el merita una mai buna sau...trezeste-te, invata sa scrii ca te faci de rusine si calmeaza-ti hormonii ca te baga in belele intr-o buna zi.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru FailL):

Ho nervosule...

| buburuza115 a răspuns:

Ok..Macar scrie corect..."Despart" nu "despartesc"big grinbig grin OmG`

| tAgJaCk a răspuns:

Da "desparteste-te" de el...apropo...invata romana o sa te ajute in viata!winking

| deontologul a răspuns:

Mai treci in mortii tai pe la scoala si pune mana pe o carte ca asasinezi limba asta. Sper sa realizeze ca sta cu o lesinata si sa te lase balta.O sa mori singura cuc la cat esti de incuiata ''DESPARTESTE-TE'' de viata asta si fa pe plac tuturor

| tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru deontologul):

Mai bine zis pe placul vostru ha ha ha sinteti foaret haiosi cu asa sfaturi sa va duceti in alta parte dar sa nu mi le dati mie eu am cerut sa mi se deie un sfat dar sa nu-mi comenteze faptul cum scriu cine esti tu de-mi dai mie asa sfat? mai gandeste-te la intrebarea aceasta mai bine v-ati desparti voi de viata cu asa oameni degradeaza societatea aveti noroc ca saitul editeaa greselile si nasul jos fraerilor nu stiu cine dintre noi este pierdut

| tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru buburuza115):

Uite la tine cum scrii apoi la alt cineva

| sarah98 a răspuns:

Bai,frate! Mai du-te si tu pe la scoala!

| buburuza115 a răspuns (pentru tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Eu am scris corect.